Suprimir la vostra activitat

En utilitzar llocs web, aplicacions i serveis de Google, algunes de les activitats es desen al Compte de Google. Podeu consultar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar gran part de l'activitat en qualsevol moment.

Suprimir tota l'activitat

1. A l'ordinador, aneu a myactivity.google.com.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Suprimeix l'activitat per.
  3. A sota de "Suprimeix l'activitat", feu clic a Tot el període.
  4. Feu clic a Següent i després Suprimeix.

Suprimir elements d'activitat concrets

Per exemple, per suprimir una cerca que hàgiu fet a Google o un lloc web que hàgiu visitat amb Chrome:
  1. A l'ordinador, aneu a myactivity.google.com.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Visualització per element.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la vostra activitat.
  4. Cerqueu l'element que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, per exemple:
    • Navegueu per dia.
    • Cerqueu l'element o utilitzeu filtres.
  5. A l'element que vulgueu suprimir, feu clic a Més Més i després Suprimeix.

Suprimir elements relacionats

Nota: és possible que l'activitat similar no es pugui agrupar.
  1. A l'ordinador, aneu a myactivity.google.com.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a l'activitat.
  3. Cerqueu el grup d'activitat que vulgueu suprimir. Podeu fer-ho de diverses maneres, per exemple:
    • Navegueu per dia. Si no veieu cap grup d'elements: a la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Visualització agrupada.
    • Cerqueu un terme o utilitzeu filtres.
    • Cerqueu l'activitat per data o producte.
  4. A la part superior d'un grup, trieu Més Més i després Suprimeix.

Suprimir l'activitat per data o producte

1. A l'ordinador, aneu a myactivity.google.com.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la vostra activitat.
  3. Seleccioneu Filtra per data i producte.
  4. Aquí podeu:
    • Afegir un interval de dates. Toqueu Aplica.
    • Triar quins productes de Google hi voleu incloure. Toqueu Aplica. Nota: alguns productes de Google no desen l'activitat a La meva activitat.
  5. Per suprimir l'activitat, al costat de la barra de cerca, seleccioneu Més Més.
    • Per suprimir elements concrets: toqueu Visualització per element. Al costat de l'element que vulgueu suprimir, seleccioneu Més Més i després Suprimeix Suprimeix.
    • Per suprimir tots els elements: seleccioneu Suprimeix els resultats.

Suprimir la vostra activitat automàticament

Podeu suprimir automàticament part de l'activitat del vostre Compte de Google.

1. A l'ordinador, aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de la part superior esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic a Gestiona els controls d'activitat.
  4. A sota d'"Activitat al web i en aplicacions", "Historial de YouTube" o "Historial d'ubicacions", feu clic a Supressió automàtica.
  5. Feu clic al botó per definir quant de temps voleu conservar l'activitat i després Següent i després Confirma per desar l'opció triada.

Nota: pot ser que algunes activitats caduquin abans que passi el període de temps que trieu.

Suprimir l'activitat en altres llocs

Pot ser que la vostra activitat es desi en llocs diferents de La meva activitat. Per exemple, si heu activat l'historial d'ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps. Podeu suprimir la major part de l'activitat desada en aquests llocs.

Suprimir altres activitats desades al compte

1. A l'ordinador, aneu a myactivity.google.com.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Altres activitats de Google.
  3. Aquí podeu:
  • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat, seleccioneu Suprimeix.
  • Anar al lloc corresponent per suprimir les activitats: a sota de l'activitat, seleccioneu Visita.

Suprimir l'activitat del navegador

Pot ser que l'activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat

Podeu controlar la majoria de la informació que es mostra a La meva activitat.

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", feu clic a Gestiona els controls d'activitat.
  4. Desactiveu l'activitat que no vulgueu desar.

Nota: algunes activitats no s'inclouen a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat temporalment

Podeu fer cerques al web i navegar-hi de manera privada.

Nota: si inicieu la sessió al Compte de Google en una finestra de navegació privada, pot ser que l'activitat de cerca es desi en aquest compte.

Solucionar problemes

L'activitat suprimida es mostra a La meva activitat

• Assegureu-vos que el dispositiu estigui connectat a Internet. Si suprimiu elements de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que es continuïn mostrant als dispositius que no estiguin connectats. Quan el dispositiu es connecti a Internet, els elements se suprimiran.
  • Esborreu la memòria cau i les galetes.

Com se suprimeix la vostra activitat

Quan decidiu suprimir l'activitat manualment o bé se suprimeix automàticament en funció de la configuració de supressió automàtica, iniciem immediatament el procés de supressió de l'activitat del producte i dels nostres sistemes.

En primer lloc, la suprimim immediatament dels llocs on és visible i fem que les dades ja no es puguin utilitzar per personalitzar la vostra experiència a Google.

A continuació, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

A més d'ajudar-vos a suprimir dades de manera manual o automàtica, és possible que Google suprimeixi alguns tipus d'activitat abans, quan deixin de ser útils per millorar la vostra experiència.

Per a finalitats limitades, com ara requisits empresarials o legals, Google pot conservar determinats tipus de dades durant un període més llarg de temps.