Suprimir la vostra activitat

En utilitzar llocs web, aplicacions i serveis de Google, algunes de les activitats es desen al vostre Compte de Google. Podeu cercar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar la major part de l'activitat en qualsevol moment.

Suprimir tota l'activitat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. A sobre de la vostra activitat, toqueu Suprimeix .
  3. Toqueu Sempre.
  4. Toqueu Següent i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir elements d'activitat concrets

Per exemple, per suprimir una cerca que hàgiu fet a Google o un lloc web que hàgiu visitat amb Chrome:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la vostra activitat.
  3. Cerqueu l'element que vulgueu suprimir. Podeu cercar-lo de diverses maneres, per exemple:
    • Navegueu per dia.
    • Cerqueu l'element o utilitzeu filtres.
  4. A l'element que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix .

Suprimir l'activitat per data o producte

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la vostra activitat.
  3. Filtreu la vostra activitat. Podeu filtrar per data i per producte alhora.
    • Per filtrar per data: toqueu Calendari Esdeveniment. A continuació, seleccioneu una data per cercar l'activitat anterior a aquesta data.
    • Per filtrar per producte: toqueu Cerca Cerca. A continuació, seleccioneu els productes que vulgueu incloure. Alguns productes de Google no desen l'activitat a La meva activitat.
  4. Suprimiu l'activitat.
    • Per suprimir tota l'activitat que hàgiu filtrat: al costat de la barra de cerca, toqueu Suprimeix i, a continuació, Suprimeix els resultats.
    • Per suprimir elements concrets: a l'element que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix .

Suprimir l'activitat automàticament

Podeu suprimir automàticament part de l'activitat del vostre Compte de Google.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i personalització.
  3. A "Controls d'activitat", toqueu Gestiona els controls d'activitat.
  4. A sota d'"Activitat al web i en aplicacions", "Historial de YouTube" o "Historial d'ubicacions", toqueu Suprimeix automàticament.
  5. Toqueu l'opció per definir quant de temps voleu conservar l'activitat i, a continuació, Següent i, a continuació, Confirma per desar l'opció triada.

Nota: pot ser que algunes activitats caduquin abans que passi el període de temps que trieu.

Suprimir l'activitat en altres llocs

Pot ser que la vostra activitat es desi en llocs diferents de La meva activitat. Per exemple, si heu activat l'historial d'ubicacions, aquesta activitat es desa a la cronologia de Maps. Podeu suprimir la major part de l'activitat desada en aquests llocs.

Suprimir altres activitats desades al compte

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a myactivity.google.com.
  2. A sobre de l'activitat, a la barra de cerca, toqueu Més Més i, a continuació, Altres activitats de Google.
  3. Aquí podeu:
    • Suprimir activitats concretes: a sota de l'activitat, toqueu Suprimeix.
    • Cerqueu on voleu suprimir l'activitat: a sota de l'activitat, toqueu Visita, Mostra o Gestiona.
Suprimir activitat del navegador

Pot ser que l'activitat s'emmagatzemi al navegador, encara que la suprimiu de La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat

Podeu controlar la majoria de la informació que es mostra a La meva activitat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu una activitat o un historial que no vulgueu desar.
  4. Desactiveu l'opció "Activitat al web i en aplicacions" i, a continuació, Posa en pausa i, a continuació, Entesos.

Nota: algunes activitats no s'inclouen a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat temporalment

Podeu fer cerques al web i navegar-hi de manera privada.

Nota: si inicieu la sessió al Compte de Google en una finestra de navegació privada, pot ser que l'activitat de cerca es desi en aquest compte.

Solucionar problemes

L'activitat suprimida es mostra a La meva activitat

• Assegureu-vos que el dispositiu estigui connectat a Internet. Si suprimiu elements de La meva activitat en un dispositiu, pot ser que es continuïn mostrant als dispositius que no estiguin connectats. Quan el dispositiu es connecti a Internet, els elements se suprimiran.
  • Esborreu la memòria cau i les galetes.

Com se suprimeix la vostra activitat

Quan decidiu suprimir l'activitat manualment o bé se suprimeix automàticament en funció de la configuració de supressió automàtica, iniciem immediatament el procés de supressió de l'activitat del producte i dels nostres sistemes.

En primer lloc, la suprimim immediatament dels llocs on és visible i fem que les dades ja no es puguin utilitzar per personalitzar la vostra experiència a Google.

A continuació, iniciem un procés dissenyat per suprimir completament i de manera segura aquestes dades dels nostres sistemes d'emmagatzematge.

A més d'ajudar-vos a suprimir dades de manera manual o automàtica, és possible que Google suprimeixi alguns tipus d'activitat abans, quan deixin de ser útils per millorar la vostra experiència.

Per a finalitats limitades, com ara requisits empresarials o legals, Google pot conservar determinats tipus de dades durant un període més llarg de temps.