Gør Google til min startside

Gør Google til din startside, så du hurtigt kan åbne Google, hver gang du åbner din browser.

Skift din startside

Hvis du ikke kan se din browser på listen nedenfor, skal du gå til afsnittet "Hjælp" i browseren og søge efter oplysninger om ændring af din browsers startside.

Google Chrome

Bemærk! Du kan ikke angive en startside for Google Chrome på en tablet eller mobiltelefon.

1. Øverst til højre i computerens browser skal du klikke på Chrome-menuenChrome menu > Indstillinger.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for Vis knappen Startside i afsnittet "Udseende". Der vises en webadresse under afkrydsningsfeltet, når det er markeret.
  3. Klik på Skift.
  4. Klik på Åbn denne side, og skriv www.google.dk i tekstfeltet.
  5. Klik på OK.
Microsoft Edge
  1. Øverst til højre i browservinduet skal du vælge Flere handlinger (...) > Indstillinger.
  2. Rul ned til "Åbn med", og vælg En bestemt side eller bestemte sider.
  3. Åbn listen, og vælg Brugerdefineret. Vælg derefter "X" ud for enhedens nuværende startside.
  4. Skriv www.google.dk ud for "Indtast en webadresse"  > vælg plustegnet.
Internet Explorer
  1. I menulinjen øverst i browseren skal du klikke på Værktøjer.
  2. Vælg Internetindstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. I sektionen "Startside" skal du skrive //www.google.dk i tekstfeltet.
  5. Klik på OK.

Når du har udført trinnene ovenfor, skal du genstarte browseren for at se din nye startside.

Firefox
  1. Åbn browseren, og gå til www.google.com.
  2. Træk denne fane til knappen Startside, og slip.
  3. Klik på Ja.
Safari
  1. Øverst til venstre på skærmen skal du trykke på Safari > Indstillinger.
  2. Klik på fanen Generelt.
  3. I sektionen Startside skal du skrive www.google.dk i tekstfeltet og klikke på Enter.
Android-browser
  1. Åbn din browserapp. Den hedder muligvis Internet eller Browser.
  2. Tryk på Menu-knappen på din mobiltelefon eller øverst til højre i browseren.
  3. Tryk på Indstillinger > Generelt > Angiv startside.
  4. Skriv www.google.dk.

Tip! Du kan også være en god ide at gøre Google til din standardsøgemaskine.

Jeg kan ikke fjerne Google som min startside

Google vil aldrig ændre dine startsideindstillinger uden din tilladelse. Angiv din browser herover for at få oplysninger om, hvordan du nulstiller din startside. Når du følger vejledningen, skal du erstatte Google med det website, du vil bruge som din startside.

Hvis nulstilling af din startside ikke løser problemet, kan problemet skyldes skadelig software, såkaldt malware, der efterligner Google-websitet. Få flere oplysninger om tegn på malware, og hvordan det kan fjernes