Hvis du for nylig er blevet logget ud af din konto, skal du logge ind igen med dit normale brugernavn og din normale adgangskode på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller af andre årsager ikke kan logge ind, kan du gendanne din adgangskode her. Vores supportagenter kan ikke hjælpe dig, hvis du har problemer med din adgangskode. Du skal løse problemet online.

Gør Google til min startside

Gør Google til din startside, så du hurtigt kan åbne Google, hver gang du åbner din browser.

Skift din startside

Hvis du ikke kan se din browser på listen nedenfor, skal du gå til afsnittet "Hjælp" i browseren og søge efter oplysninger om ændring af din browsers startside.

Google Chrome

Bemærk! Du kan ikke angive en startside for Google Chrome på en tablet eller mobiltelefon.

1. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre i computerens browser.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for Vis knappen Startside i sektionen "Udseende". Der vises en webadresse under afkrydsningsfeltet, når det er markeret.
  3. Klik på Skift.
  4. Klik på Åbn denne side, og skriv www.google.dk i tekstfeltet.
  5. Klik på OK.
Firefox
  1. Åbn browseren, og gå til www.google.dk.
  2. Træk denne fane til knappen Startside, og slip.
  3. Klik på Ja.
Internet Explorer
  1. I menulinjen øverst i browseren skal du klikke på Værktøjer.
  2. Vælg Internetindstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. I sektionen "Startside" skal du skrive //www.google.dk i tekstfeltet.
  5. Klik på OK.

Når du har fulgt vejledningen ovenfor, skal du genstarte browseren for at se din nye startside.

Microsoft Edge
  1. Vælg Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre i din browser.
  2. Rul ned til "Åbn med", og vælg En bestemt side eller bestemte sider.
  3. Åbn listen, og vælg Brugerdefineret. Vælg derefter "X" ud for enhedens nuværende startside.
  4. Skriv www.google.dk ud for "Angiv en webadresse", og vælg plustegnet.
Android-browser
  1. Åbn din browserapp. Den hedder muligvis Internet eller Browser.
  2. Tryk på knappen Mere på din telefon eller øverst til højre i browseren.
  3. Tryk på Indstillinger og dernæst Startside og dernæst Anden webside.
  4. Skriv www.google.dk.
  5. Tryk på OK.
Safari
  1. Øverst til venstre på din skærm skal du vælge Safari og dernæst Indstillinger og dernæstGenerelt.
  2. Vælg Hjemmeside ud for "Nye vinduer åbnes med" og "Nye faner åbnes med".
  3. Skriv www.google.dk i tekstfeltet i sektionen Hjemmeside.

Tip! Du kan også gøre Google til din standardsøgemaskine.

Jeg kan ikke fjerne Google som min startside

Google vil aldrig ændre dine startsideindstillinger uden din tilladelse. Angiv din browser herover for at få oplysninger om, hvordan du nulstiller din startside. Når du følger vejledningen, skal du erstatte Google med det website, du vil bruge som din startside.

Hvis nulstilling af din startside ikke løser problemet, kan problemet skyldes skadelig software, såkaldt malware, der efterligner Google-websitet. Få flere oplysninger om tegn på malware, og hvordan det kan fjernes