Gør Google til min startside

Du kan hurtigt åbne Google, hver gang du åbner din browser, ved at gøre Google til din startside.

Sådan ændrer du din startside

Hvis du ikke kan se din browser på listen, kan du gå til afsnittet "Hjælp" i din browser og finde oplysninger om, hvordan du ænder din browsers startside.

Google Chrome
  1. Klik på Chrome-menuen [insert icon] øverst til højre i computerens browser.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Vis knappen Startside i afsnittet "Udseende". Der vises en webadresse under afkrydsningsfeltet, når det er markeret.
  4. Klik på Skift.
  5. Klik på Åbn denne side, og skriv www.google.dk i tekstfeltet.
  6. Klik på OK.

Bemærk! Du kan ikke angive en startside for Google Chrome på en tablet eller mobiltelefon.

Internet Explorer
  1. Klik på Værktøjer i menulinjen øverst i din browser.
  2. Vælg Internetindstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. I sektionen "Startside" skal du skrive //www.google.dk i tekstfeltet.
  5. Klik på OK.

Når du har udført trinnene ovenfor, skal du genstarte din browser for at se din nye startside.

Firefox
  1. Åbn din browser, og gå til www.google.dk.
  2. Klik på ikonet til venstre for webadressen.
  3. Træk ikonet hen til knappen Startside øverst til højre i browseren, og slip det.
  4. Klik på Ja.
Safari
  1. Klik på Safari-menuen > Indstillinger i din browser.
  2. Klik på fanen Generelt.
  3. I sektionen Startside skal du skrive www.google.dk i tekstfeltet og klikke på Enter.
Android-browser
  1. Åbn din browserapp. Den hedder muligvis Internet eller Browser.
  2. Tryk på Menu-knappen på din mobiltelefon eller øverst til højre i browseren.
  3. Tryk på Indstillinger > Generelt > Angiv startside.
  4. Skriv www.google.dk.
Tip! Det kan også være en god idé at gøre Google til din standardsøgemaskine.

Jeg kan ikke fjerne Google som min startside

Google ændrer aldrig dine startsideindstillinger uden dit samtykke. Angiv din browser herover for at få oplysninger om, hvordan du nulstiller din startside. Når du følger vejledningen, skal du erstatte Google med det website, du vil bruge som din startside.

Hvis det ikke løser problemet at nulstille din startside, kan problemet skyldes skadelig software kaldet malware, der efterligner Googles website. Få flere oplysninger om tegn på malware, og hvordan det kan fjernes

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.