Gestionar l'historial d'ubicacions en dispositius iPhone i iPad

L'historial d'ubicacions és una opció de configuració del Compte de Google que desa els llocs on aneu amb tots els dispositius mòbils en què:

• hàgiu iniciat la sessió al Compte de Google,
  • tingueu activat l'historial d'ubicacions i
  • tingueu activats els informes d'ubicació.

Si activeu l'historial d'ubicacions, pot ser que vegeu una sèrie d'avantatges als productes i serveis de Google, com ara mapes personalitzats, recomanacions basades en llocs que heu visitat, ajuda per trobar el telèfon, informació actualitzada del trànsit en temps real per als desplaçaments diaris i anuncis més útils.

• De manera predeterminada, l'historial d'ubicacions està desactivat al Compte de Google i només s'activa si ho feu manualment.
  • Podeu posar en pausa l'historial d'ubicacions en qualsevol moment des dels Controls d'activitat del Compte de Google.
  • Podeu controlar què es desa a l'historial d'ubicacions i veure els llocs on heu estat a la cronologia de Google Maps. També podeu editar la informació que inclou o suprimir-ne.

Consultar i gestionar l'historial d'ubicacions des de la cronologia

1. Aneu a Cronologia.
  2. A la part superior esquerra, trieu el període de temps que voleu consultar.

Suprimir l'historial d'ubicacions

Podeu gestionar i suprimir la informació de l'historial d'ubicacions amb la cronologia de Google Maps. Podeu optar per suprimir tot l'historial o només algunes parts.

Important: la informació de l'historial d'ubicacions que suprimiu a la cronologia no es tornarà a mostrar.

Utilitzar l'aplicació Google Maps

Suprimir tot l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기 i, a continuació, Configuració.
  4. A "Configuració d'ubicació", toqueu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir un interval de l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기 i, a continuació, Configuració.
  4. A "Configuració d'ubicació", toqueu Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir un dia de l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari.
  4. Seleccioneu el dia que voleu suprimir.
  5. Toqueu Més 더보기 i, a continuació, Suprimeix el dia.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir una parada de l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari.
  4. Seleccioneu el dia que inclou la parada que voleu suprimir.
  5. Toqueu la parada que voleu suprimir i, a continuació, Suprimeix Suprimeix.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.
Utilitzar un navegador web

Suprimir tot l'historial d'ubicacions

1. Al navegador web, obriu la cronologia de Google Maps.
  2. Toqueu Suprimeix Suprimeix.
  3. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir un dia de l'historial d'ubicacions

1. Al navegador web, obriu la cronologia de Google Maps.
  2. Trieu l'any, el mes i el dia que voleu suprimir.
  3. Toqueu Suprimeix Suprimeix.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir una parada de l'historial d'ubicacions

1. Al navegador web, obriu la cronologia de Google Maps.
  2. Trieu l'any, el mes i el dia que voleu suprimir.
  3. Al costat de la parada que voleu suprimir, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix la parada del dia.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu triar que se suprimeixin automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3 o 18 mesos.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기 i, a continuació, Configuració.
  4. A "Configuració d'ubicació", toqueu Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Què passa després de suprimir tot l'historial d'ubicacions o algunes parts

Si suprimiu l'historial d'ubicacions, ja sigui tot o en part, és possible que es degradin o es perdin algunes experiències personalitzades de Google, com ara les següents:

• Els àlbums de Google Fotos creats automàticament a partir de llocs que heu visitat.
  • Les recomanacions basades en llocs que heu visitat.
  • Informació en temps real sobre la millor hora per sortir de casa o de la feina per evitar trobar trànsit.

Important: si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, es poden desar dades d'ubicació com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan teniu l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions activada, i es poden incloure a les vostres fotos en funció de la configuració de l'aplicació de càmera.

Activar o desactivar l'historial d'ubicacions

Podeu desactivar l'historial d'ubicacions del compte en qualsevol moment. Si utilitzeu un compte de la feina o d'un centre educatiu, l'administrador és qui ha de concedir-vos accés a aquesta opció de configuració. Quan ho faci, podreu utilitzar l'historial d'ubicacions com qualsevol altre usuari.

1. Obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto del compte i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  3. Toqueu Dades personals i privadesa i, a continuació, Controls d'activitat i, a continuació, Historial d'ubicacions de Google.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Historial d'ubicacions. Si la desactiveu, confirmeu-ho i toqueu Deixa d'emmagatzemar.

Si feu servir un navegador, aneu a la secció Historial d'ubicacions del Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió. Activeu o desactiveu l'opció Historial d'ubicacions.

Quan l'historial d'ubicacions està activat

• Google només rep l'historial d'ubicacions dels dispositius en què heu iniciat la sessió i en què teniu els informes d'ubicació activats.
    Per veure quins dispositius tenen els informes d'ubicació activats, aneu a "Historial d'ubicacions de Google" i toqueu Dispositius en aquest compte.
    • Per activar l'historial d'ubicacions a l'iPhone o l'iPad, concediu permís a l'aplicació Google per veure la vostra ubicació: obriu la configuració del dispositiu, toqueu Google i, a continuació, Ubicació i trieu Sempre.
  • Podeu canviar la configuració dels informes d'ubicació de cada dispositiu en què hàgiu iniciat la sessió i limitar quins dispositius proporcionen les dades d'ubicació que s'inclouran a l'historial d'ubicacions. Si voleu canviar la configuració de l'historial d'ubicacions, podeu optar per:
    • Informar de la ubicació només des d'alguns dispositius, però no des d'altres.
    • Informar de la ubicació des de tots els dispositius.
    • Desactivar l'historial d'ubicacions del vostre Compte de Google. No s'informarà de la vostra ubicació des de cap dels vostres dispositius i no es registraran més dades de l'historial d'ubicacions al compte.
  • La configuració d'altres serveis d'ubicació del dispositiu, com ara els serveis d'ubicació de Google i Troba el meu dispositiu, no canvia.

Quan l'historial d'ubicacions està desactivat

• Ja no es desa informació d'ubicació nova a l'historial d'ubicacions.
  • L'activitat anterior no se suprimeix de l'historial d'ubicacions, però podeu suprimir manualment l'historial d'ubicacions.
  • La configuració d'altres serveis d'ubicació del dispositiu, com ara els serveis d'ubicació de Google i Troba el meu dispositiu, no canvia.
  • És possible que algunes dades d'ubicació es continuïn desant en altres opcions, com a Activitat al web i en aplicacions, per poder utilitzar altres serveis, com ara la Cerca i Maps, fins i tot després de desactivar l'historial d'ubicacions.

Problemes habituals amb els serveis d'ubicació

Disponibilitat

És possible que l'historial d'ubicacions no estigui disponible en els casos següents:

• No està disponible a la vostra regió.
  • No compliu determinades restriccions d'edat.
  • El Compte de Google és de la feina, d'un centre educatiu o d'un altre grup. Pot ser que l'administrador hagi de concedir-vos accés a aquesta opció de configuració.
  • Heu desactivat les opcions Serveis d'ubicació o Actualitzacions en segon pla.
Actualitzacions en segon pla

L'historial d'ubicacions només funciona correctament si l'opció Serveis d'ubicació està establerta en Sempre i les actualitzacions en segon pla estan activades.

• Els serveis d'ubicació utilitzen GPS, punts d'accés Wi-Fi i antenes de telefonia mòbil per determinar la vostra ubicació.
  • Les actualitzacions en segon pla permeten que els informes d'ubicació funcionin quan no utilitzeu de manera activa una aplicació de Google.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar els serveis d'ubicació i l'actualització d'aplicacions en segon pla

Ús de dades

Pot ser que l'historial d'ubicacions faci servir una gran quantitat de dades. Abans d'utilitzar aquesta funció, consulteu el pla de dades del vostre dispositiu.