Gestionar l'historial d'ubicacions en dispositius iPhone i iPad

En els propers mesos, el nom de l'opció de configuració Historial d'ubicacions canviarà a Cronologia. Si l'opció Historial d'ubicacions està activada al vostre compte, és possible que vegeu Cronologia a la configuració de l'aplicació i del compte.

L'historial d'ubicacions és una opció de configuració del Compte de Google que crea una cronologia, un mapa personal que us ajuda a recordar els llocs que heu visitat, així com les rutes i els viatges que heu fet. L'historial d'ubicacions funciona quan:

• Teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.
  • L'historial d'ubicacions està activat.
  • Els informes d'ubicació estan activats.

Important: és possible que la ubicació del dispositiu també s'utilitzi periòdicament en segon pla. Quan l'historial d'ubicacions està activat, encara que no s'utilitzin aplicacions de Google, la ubicació precisa del dispositiu es desa regularment als vostres dispositius i als servidors de Google.

Quan l'historial d'ubicacions està activat, pot ser que gaudiu d'una sèrie d'avantatges als productes i serveis de Google, com ara:

• Mapes personalitzats.
  • Recomanacions basades en els llocs que heu visitat.
  • Ajuda per trobar:
    • El vostre telèfon
    • Informació actualitzada sobre l'estat del trànsit en temps real dels vostres desplaçaments diaris

De manera predeterminada, l'historial d'ubicacions està desactivat al vostre Compte de Google. Si voleu utilitzar l'historial d'ubicacions, heu d'activar-lo.

• Podeu desactivar l'historial d'ubicacions en qualsevol moment als controls d'activitat del vostre Compte de Google.
  • Podeu controlar què es desa a l'historial d'ubicacions. Podeu veure els llocs on heu estat a la cronologia de Google Maps, que podeu editar o utilitzar per suprimir l'historial d'ubicacions.

Consultar i gestionar l'historial d'ubicacions des de la cronologia

1. Aneu a Cronologia.
  2. A la part superior esquerra, trieu el període de temps que voleu consultar.

Suprimir l'historial d'ubicacions

Podeu gestionar i suprimir la informació de l'historial d'ubicacions amb la cronologia de Google Maps. Podeu optar per suprimir tot l'historial o només algunes parts.

Important: si suprimiu la informació de l'historial d'ubicacions des de la cronologia, no la podreu tornar a veure.

Utilitzar l'aplicació Google Maps

Suprimir tot l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기A continuació, Configuració.
  4. A "Configuració d'ubicació", toqueu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir un interval de l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기A continuació, Configuració.
  4. A "Configuració d'ubicació", toqueu Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir un dia de l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari.
  4. Seleccioneu el dia que voleu suprimir.
  5. Toqueu Més 더보기 A continuació, Suprimeix el dia.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir una parada de l'historial d'ubicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Mostra el calendari Mostra el calendari.
  4. Seleccioneu el dia que inclou la parada que voleu suprimir.
  5. Toqueu la parada que voleu suprimir A continuació, Suprimeix Delete .
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.
Utilitzar un navegador web

Suprimir tot l'historial d'ubicacions

1. Al navegador web, obriu la cronologia de Google Maps.
  2. Toqueu Suprimeix Delete .
  3. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir un dia de l'historial d'ubicacions

1. Al navegador web, obriu la cronologia de Google Maps.
  2. Trieu l'any, el mes i el dia que voleu suprimir.
  3. Toqueu Suprimeix Delete .
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir una parada de l'historial d'ubicacions

1. Al navegador web, obriu la cronologia de Google Maps.
  2. Trieu l'any, el mes i el dia que voleu suprimir.
  3. Al costat de la parada que voleu suprimir, toqueu Més Més A continuació, Suprimeix la parada del dia.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu triar que se suprimeixin automàticament les dades de l'historial d'ubicacions que tinguin més de 3, 18 o 36 mesos d'antiguitat.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기 A continuació, Configuració.
  4. A "Configuració d'ubicació", toqueu Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Què passa després de suprimir tot l'historial d'ubicacions o algunes parts

Si suprimiu l'historial d'ubicacions, ja sigui tot o en part, és possible que es deteriorin o es perdin algunes experiències personalitzades de Google. Per exemple:

• És possible que no rebeu recomanacions basades en els llocs que heu visitat.
  • És possible que no se us proporcioni informació en temps real sobre la millor hora per evitar trobar trànsit en sortir de casa o de la feina.

Important: si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al vostre Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, es poden desar dades d'ubicació com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan teniu l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions activada, i es poden incloure a les vostres fotos en funció de la configuració de l'aplicació de càmera. Aquesta activitat pot incloure informació sobre la ubicació a partir de l'àrea general i l'adreça IP del dispositiu.

Teniu el control. Sempre podeu revisar les vostres dades i les opcions que trieu aquí, a activity.google.com o a la vostra cronologia.

Activar o desactivar l'historial d'ubicacions

Podeu desactivar l'historial d'ubicacions del compte en qualsevol moment. Si utilitzeu un compte de la feina o d'un centre educatiu, l'administrador és qui ha de concedir-vos accés a aquesta opció de configuració. Quan ho faci, podreu utilitzar l'historial d'ubicacions com qualsevol altre usuari.

1. Obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto del vostre compte i després Gestiona el teu Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  3. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració de l'historial".
  5. Toqueu Historial d'ubicacions.
  6. Activeu o desactiveu l'historial d'ubicacions. Si el desactiveu, confirmeu-ho i toqueu Posa en pausa i després D'acord.

Si feu servir un navegador, aneu a la secció Historial d'ubicacions del vostre Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió. Activeu o desactiveu l'historial d'ubicacions.

Quan l'historial d'ubicacions està activat

• Quan l'historial d'ubicacions està activat, encara que no s'utilitzin aplicacions de Google, la ubicació precisa del dispositiu es desa regularment a:
    • Els vostres dispositius
    • Els servidors de Google
  • Per veure quins dispositius tenen els informes d'ubicació activats, aneu a "Historial d'ubicacions de Google" i toqueu "Dispositius en aquest compte".
    • Per activar l'historial d'ubicacions a l'iPhone o a l'iPad, doneu permís a l'aplicació Google per veure la vostra ubicació: obriu la configuració del dispositiu i, a continuació, toqueu and then Ubicació. Trieu "Sempre".
  • Podeu canviar la configuració dels informes d'ubicació de cada dispositiu en què hàgiu iniciat la sessió i limitar quins dispositius proporcionen les dades d'ubicació que s'inclouran a l'historial d'ubicacions. Si voleu canviar la configuració de l'historial d'ubicacions, teniu aquestes opcions:
    • Informar de la ubicació només des d'alguns dispositius, però no des d'altres.
    • Informar de la ubicació des de tots els dispositius.
    • Desactivar l'historial d'ubicacions del vostre Compte de Google. No s'informarà de la vostra ubicació des de cap dels vostres dispositius i no es registraran més dades de l'historial d'ubicacions al compte.
  • No es canviarà la configuració d'altres serveis d'ubicació del dispositiu, com ara els serveis d'ubicació de Google, la funció Compartició d'ubicació o el servei Troba el meu dispositiu.

Quan l'historial d'ubicacions està desactivat

• Les ubicacions precises del dispositiu no es desaran regularment a l'historial d'ubicacions.
  • L'activitat anterior no se suprimeix de l'historial d'ubicacions, però podeu suprimir manualment l'historial d'ubicacions.
  • No es canviarà la configuració d'altres serveis d'ubicació del dispositiu, com ara els serveis d'ubicació de Google, la funció Compartició d'ubicació o el servei Troba el meu dispositiu.
  • Fins i tot després de desactivar l'historial d'ubicacions, és possible que algunes dades d'ubicació es continuïn desant en altres opcions, com Activitat al web i en aplicacions, quan utilitzeu altres serveis, com ara la Cerca i Maps. L'opció Activitat al web i en aplicacions pot incloure informació sobre la vostra ubicació procedent de l'àrea general i l'adreça IP del dispositiu.

Problemes habituals amb els serveis d'ubicació

Disponibilitat

És possible que l'historial d'ubicacions no estigui disponible en els casos següents:

• No està disponible a la vostra regió.
  • No compliu determinades restriccions d'edat.
  • El Compte de Google és de la feina, d'un centre educatiu o d'un altre grup. Pot ser que l'administrador hagi de concedir-vos accés a aquesta opció de configuració.
  • Heu desactivat les opcions Serveis d'ubicació o Actualitzacions en segon pla.
Actualitzacions en segon pla

L'historial d'ubicacions només funciona correctament si l'opció Serveis d'ubicació està establerta en Sempre i les actualitzacions en segon pla estan activades.

• Els serveis d'ubicació utilitzen GPS, punts d'accés Wi-Fi i antenes de telefonia mòbil per determinar la vostra ubicació.
  • Les actualitzacions en segon pla permeten que els informes d'ubicació funcionin quan no utilitzeu de manera activa una aplicació de Google.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les opcions de configuració Serveis d'ubicació i Actualitzacions en segon pla.

Ús de dades

Pot ser que l'historial d'ubicacions faci servir una gran quantitat de dades. Abans d'utilitzar aquesta funció, consulteu el pla de dades del vostre dispositiu.