Byta och återställa lösenordet

Du kan byta lösenordet av säkerhetsskäl och återställa det när du har glömt det. Med lösenordet för Google-kontot får du åtkomst till många produkter från Google, till exempel Gmail och YouTube.

Byta lösenord

1. Logga in på Mitt konto.
  2. Välj Logga in på Google under Inloggning och säkerhet.
  3. Välj Lösenord. Logga in på nytt om du uppmanas att göra det.
  4. Ange ditt nya lösenord och välj Byt lösenord.

Återställa lösenordet

1. Öppna sidan för kontosupport.
  2. Följ anvisningarna. Du får ett antal frågor för att bekräfta att det är ditt konto och ett e-postmeddelande skickas till dig. Gör så här om du inte får ett e-postmeddelande:
  • Kontrollera mapparna för skräppost och massutskick.
  • Lägg till noreply@google.com i adressboken.
  • Begär att ett e-postmeddelande skickas på nytt.
  • Kontrollera alla e-postadresser som du kanske har använt för att registrera dig eller för att logga in på kontot.

3. Välj ett lösenord som du inte har använt med det här kontot. Läs om att skapa ett starkt lösenord.

Åtgärda problem med lösenordet

Klicka här för mer hjälp med att återställa lösenordet och att logga in på kontot.