Ändra lösenord till ett Google-konto

Om du vill ändra lösenordet till ett Google-konto besöker du sidan Byt lösenord.

Du kan även följa anvisningarna nedan:

1. Besök säkerhetsfliken i Google Konton.
  2. Om du inte redan är inloggad på ditt Google-konto anger du ditt användarnamn och lösenord och klickar på Logga in.
  3. Klicka sedan på Ändra lösenord i rutan Lösenord.

Du måste vara inloggad för att kunna ändra lösenordet till Google-kontot. Om du inte kan logga in på ditt Google-konto eller om du har glömt ditt lösenord anger du användarnamnet på sidan för lösenordshjälp för att återställa lösenordet och få tillbaka åtkomsten till kontot.