Byta lösenord eller återställa lösenordet

Du kan byta lösenord av säkerhetsskäl eller återställa det om du har glömt bort det gamla. Lösenordet för Google-kontot används i många av Googles produkter, till exempel Gmail och YouTube.

Byta lösenord

1. Logga in på Mitt konto.
  2. Välj Logga in på Google under Inloggning och säkerhet.
  3. Välj Lösenord. Logga in på nytt om du uppmanas till det.
  4. Skriv det nya lösenordet och välj sedan Ändra lösenord

Återställa lösenordet

1. Följ stegen för att återställa kontot. Du får svara på några kontrollfrågor som bevis på att det är ditt konto. Sedan skickas ett e-postmeddelande till dig.  Gör så här om du inte får e-postmeddelandet:

2. Välj ett lösenord som du inte redan har använt med detta konto. Läs mer om hur du skapar ett starkt lösenord.

Åtgärda problem med lösenordet

Om du inte kan återställa lösenordet eller inte kan logga in på kontot får du mer hjälp här.