Het wachtwoord van uw Google-account wijzigen

Als u het wachtwoord van uw Google-account wilt wijzigen, gaat u naar de pagina Uw wachtwoord wijzigen.

U kunt ook de onderstaande stappen volgen:

1. Ga naar het tabblad 'Beveiliging' van uw Google-account.
  2. Als u nog niet bent ingelogd op uw Google-account, geeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord op en klikt u op Inloggen.
  3. Klik in het vak 'Wachtwoord' op Wachtwoord wijzigen.

U moet zijn ingelogd om het wachtwoord van uw Google-account te wijzigen. Als u niet kunt inloggen of u uw wachtwoord bent vergeten, voert u uw gebruikersnaam in op de pagina voor wachtwoordondersteuning om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en weer toegang tot uw account te krijgen.