Uw wachtwoord wijzigen of resetten

U kunt uw wachtwoord wijzigen om beveiligingsredenen of het wachtwoord resetten als u het bent vergeten. Het wachtwoord voor uw Google-account wordt gebruikt voor toegang tot veel Google-producten, zoals Gmail en YouTube.

Uw wachtwoord wijzigen

1. Open uw Google-account. U moet wellicht inloggen.
  2. Selecteer Inloggen bij Google onder 'Inloggen en beveiliging'.
  3. Kies Wachtwoord. U moet wellicht opnieuw inloggen.
  4. Geef uw nieuwe wachtwoord op en selecteer Wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord wijzigen

Uw wachtwoord resetten

1. Volg de stappen om uw account te herstellen. U moet een aantal vragen beantwoorden om te bevestigen dat het uw account is. U ontvangt ook een e-mail.  Als u geen e-mail ontvangt:

2. Kies een wachtwoord dat u nog niet eerder met dit account heeft gebruikt. Meer informatie over het instellen van een sterk wachtwoord.

Problemen met uw wachtwoord oplossen

Als u problemen ondervindt bij het resetten van uw wachtwoord of niet kunt inloggen op uw account, kunt u meer hulp krijgen.