I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Skift eller nulstil adgangskoden til din Google-konto

Adgangskoden til din Google-konto er den samme adgangskode, du bruger til andre Google-produkter, som f.eks. Gmail og YouTube. Hvis du har glemt din adgangskode og gerne vil nulstille den eller gerne vil ændre din adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager, skal du følge vejledningen nedenforin.

Glemt adgangskode

Nulstil din adgangskode

1. Gå til siden Kontosupport.
  2. Følg vejledningen. Du vil blive stillet nogle spørgsmål, som skal hjælpe med at bekræfte, at det er din konto. Svar, så godt du kan.
  3. Nulstil din adgangskode. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgansgkode.

Jeg har ikke modtaget en e-mail til gendannelse af adgangskode

• Tjek dine mapper med spam- eller masse-e-mails.
  • Føj account-recovery-noreply@google.com til din adressebog.
  • Anmod om en anden e-mail.
  • Tjek alle de e-mailadresser, du kan have brugt til at registrere eller logge ind på din konto.

Hvis du har problemer med at nulstille din adgangskode, kan du prøve at gendanne din Google-konto.

Skift adgangskode

Du kan til enhver tid ændre adgangskoden til din Google-konto.

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Login på Google i sektionen "Login og sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode.
  4. Indtast dine nye adgangskodeoplysninger, og vælg derefter Skift adgangskode.

Vigtigt! Hvis du kører Android 5.1 eller nyere på din enhed og er nødt til at gendanne fabriksdataene, skal du vente 24 timer, efter at du har ændret din adgangskode, før du nulstiller enheden. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke bruge en konto til at konfigurere enheden efter nulstilling, hvis adgangskoden er blevet ændret inden for 24 timer. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din enhed.

Krav til adgangskode

Adgangskoder til Google Konti skal indeholde mindst 8 tegn. Disse kan omfatte:

• Store og små bogstaver. Adgangskoder skelner mellem store og små bogstaver, så "G" er forskelligt fra "g".
  • Tal
  • Følgende symboler: ! " # $ % & ‘ ( ) * + , - . / : ; < = > ? @ [ \ ] ^ { | } ~
  • Mellemrum: Du kan ikke indsætte et mellemrum i begyndelsen eller i slutningen af din adgangskode, men der må gerne være mellemrum inde i adgangskoden.

Husk, at du ikke kan genbruge en adgangskode fra forrige år. Vi har desuden blokeret nogle adgangskoder, der er nemme at gætte, som f.eks. "12345678".

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter stærke adgangskoder.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du følge disse fejlfindingstrin.