Skift adgangskoden til din Google-konto

Hvis du vil ændre adgangskoden til din Google-konto, skal du gå til siden Skift din adgangskode.

Alternativt kan du gøre følgende:

1. Gå til fanen Sikkerhed i Google Konti.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind på din Google-konto, skal du angive dit brugernavn og din adgangskode og klikke på Log ind.
  3. Klik på Skift adgangskode i feltet Adgangskode.

Du skal være logget ind for at ændre adgangskoden til din Google-konto. Hvis du ikke kan logge ind på din Google-konto eller har glemt din adgangskode, skal du blot indtaste dit brugernavn på siden med hjælp til adgangskoder for at nulstille adgangskoden og få adgang til din konto igen.