Administrer adgangskoden til din Google-konto

Adgangskoden til din Google-konto er den samme adgangskode, du bruger til andre Google-produkter, som f.eks. Gmail og YouTube.

Glemt adgangskode

Hvis du ikke kender adgangskoden til din Google-konto, kan du oprette en ny ved at følge denne vejledning.

1. Gå til siden Problemer med at logge ind.
  2. Vælg "Jeg kender ikke min adgangskode".
  3. Indtast din e-mailadresse, og følg vejledningen på skærmen.
Skift adgangskode

Du kan til enhver tid ændre adgangskoden til din Google-konto. Vi anbefaler, at du ændrer den regelmæssigt for at holde din konto mere sikker.

1. Log ind på siden med indstillinger for din Google-konto.
  2. Vælg Adgangskode i sektionen Login.
  3. Følg vejledningen for at ændre din adgangskode.

Vigtigt! Hvis du kører Android 5.1 eller nyere på din enhed og er nødt til at gendanne fabriksindstillingerne, skal du vente 72 timer, efter at du ændret din adgangskode, før du nulstiller enheden. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke bruge en konto til at konfigurere enheden efter nulstilling, hvis adgangskoden er blevet ændret inden for 72 timer. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din enhed.

Krav til adgangskode

Adgangskoder til Google Konti skal indeholde mindst 8 tegn. Disse kan omfatte:

• Store og små bogstaver. Adgangskoder skelner mellem store og små bogstaver, så "G" er forskelligt fra "g".
  • Tal
  • Følgende symboler: ! " # $ % & ‘ ( ) * + , - . / : ; < = > ? @ [ \ ] ^ { | } ~
  • Mellemrum: Du kan ikke indsætte et mellemrum i begyndelsen eller i slutningen af din adgangskode, men der må gerne være mellemrum inde i adgangskoden.

Husk, at du ikke kan genbruge en adgangskode fra forrige år. Vi har desuden blokeret nogle adgangskoder, der er nemme at gætte, som f.eks. "12345678".

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter stærke adgangskoder.

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.