I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Skift eller nulstil din adgangskode

Du kan ændre din adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager eller nulstille den, hvis du glemmer den. Adgangskoden til din Google-konto bruges til at få adgang til mange Google-produkter, f.eks. Gmail og YouTube.

Skift din adgangskode

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Login på Google under "Login og sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode. Hvis du bliver bedt om at logge ind igen, skal du logge ind.
  4. Indtast din nye adgangskode, og vælg derefter Skift adgangskode.

Vigtigt! Hvis din enhed kører Android 5.1 eller nyere, skal du vente 24 timer, efter du har skiftet adgangskode, før du kan gendanne fabriksindstillingerne. Få oplysninger om, hvordan du beskytter din enhed.

Nulstil din adgangskode

1. Gå til siden Kontosupport.
  2. Følg vejledningen. Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto, hvorefter du får tilsendt en mail. Hvis du ikke modtager nogen mail:
  • Kig i dine mapper med spam- eller massemails.
  • Føj noreply@google.com til din adressebog.
  • Anmod om en ny mail.
  • Tjek alle de mailadresser, du kan have brugt til at registrere eller logge ind på din konto.

3. Vælg en adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Løs problemer med din adgangskode

Hvis du har problemer med at nulstille din adgangskode eller ikke kan logge ind på din konto, kan du få yderligere hjælp.