Skift eller nulstil din adgangskode

Du kan ændre din adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager eller nulstille den, hvis du glemmer den. Adgangskoden til din Google-konto bruges til at få adgang til mange Google-produkter, f.eks. Gmail og YouTube.

Skift din adgangskode

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Login på Google under "Login og sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode. Hvis du bliver bedt om at logge ind igen, skal du logge ind.
  4. Indtast din nye adgangskode, og vælg derefter Skift adgangskode.

Nulstil din adgangskode

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din konto. Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto, hvorefter du får tilsendt en mail.  Hvis du ikke modtager nogen mail:
    • Kig i dine mapper med spam- eller massemails.
    • Føj noreply@google.com til din adressebog.
    • Anmod om en ny mail ved at følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.
    • Tjek alle de mailadresser, du kan have brugt til at registrere eller logge ind på din konto.

2. Vælg en adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Løs problemer med din adgangskode

Hvis du har problemer med at nulstille din adgangskode eller ikke kan logge ind på din konto, kan du få yderligere hjælp.