Administrer adgangskoden til din Google-konto

Glemt adgangskode

Hvis du ikke kender adgangskoden til din konto Google, skal du angive en ny på følgende måde:

1. Gå til siden Problemer med at logge ind.
  2. Vælg "Jeg kender ikke min adgangskode".
  3. Angiv din e-mailadresse, og følg vejledningen på skærmen.

Skift adgangskode

Du kan til enhver tid ændre adgangskoden til din Google-konto. Vi anbefaler, at du ændrer den regelmæssigt for at beskytte din konto.

1. Log ind på siden for dine Google-kontoindstillinger.
  2. Vælg Adgangskode i sektionen Login.
  3. Følg vejledningen for at ændre din adgangskode.

Bemærk! Du skal bruge den nye adgangskode til din Google-konto, næste gang du logger ind på andre Google-produkter, f.eks. Gmail og YouTube.

Vigtigt! Hvis du kører Android 5.1 eller nyere på din enhed og er nødt til at gendanne fabriksdataene, skal du vente 72 timer, efter du har ændret din adgangskode, inden du nulstiller enheden. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke bruge en konto til at konfigurere en enhed efter gendannelse, hvis adgangskoden er ændret inden for 72 timer. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din enhed.

Krav til adgangskode

Adgangskoden til din Google-konto skal være på mindst 8 tegn. Den må indeholde:

• Store og små bogstaver. Der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoder, så "G" er ikke identisk med "g".
  • Tal
  • Følgende symboler: ! " # $ % & ‘ ( ) * + , - . / : ; < = > ? @ [ \ ] ^ { | } ~
  • Mellemrum

Vær opmærksom på, at du ikke kan genbruge en adgangskode, som du har brugt inden for det seneste år. Vi har også blokeret adgangskoder, der er nemme at gætter, f.eks. "12345678".

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter stærke adgangskoder.

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.