Din konto er deaktiveret

Hvis du omdirigeres til denne side, er din Google-konto blevet deaktiveret.

Find årsagen

1. Log ind på din Google-konto i en browser som f.eks. Chrome.
  2. Hvis din konto deaktiveres, får du en forklaring.

Hvad sker der, når din konto deaktiveres?

• Du kan ikke logge ind på Google-tjenester. Når du forsøger at logge ind, modtager du en fejlmeddelelse eller bliver sendt videre til denne side.
  • I nogle tilfælde får du en mail eller sms fra Google med besked om, at din konto er deaktiveret.

Anmodning om gendannelse af din konto

Hvis du ejer kontoen, kan du anmode om at få adgang til den igen.

1. Log ind på din Google-konto i en browser som f.eks. Chrome.
  2. Vælg Prøv at gendanne.
  3. Følg vejledningen.

Hvis du har problemer med vejledningen, kan du udfylde denne formular.

Download data fra en deaktiveret konto

Hvis du ikke kan få adgang til din konto, kan du muligvis downloade og gemme kontodataene fra nogle Google-tjenester.

Hvis du vil prøve at downloade dine data, skal du logge ind på din konto som normalt. Derefter vil det måske være muligt at downloade dine data.

Årsager til deaktivering af konti

Google-konti deaktiveres normalt, hvis kontoens ejer ikke har overholdt vores politikker. Googles politikker omfatter:

Her er nogle almindelige årsager til, at konti bliver deaktiveret. Konti deaktiveres ikke af disse årsager i alle Google-tjenester.

Malware, phishing og andre skadelige aktiviteter

Du må ikke bruge Google-tjenester til:

• Malware: Afsendelse af skadelig eller uønsket kode eller software.
  • Phishing: Skaffe adgang til personlige oplysninger ved at stjæle dem eller narre folk til at dele dem.
  • Beskadigelse eller forstyrrelse af Google-netværk, -servere eller andre systemer.
Hacking eller hijacking af konti

Du må ikke logge ind på eller bruge en anden persons konto, medmindre du har ejerens udtrykkelige tilladelse.

Brug af flere konti til misbrug
  • Du må ikke oprette eller bruge flere konti med henblik på at overtræde Googles politikker.
  • Brug ikke programmer (kaldet bots) til at oprette falske konti.

Mange har mere end én Google-konto – f.eks. en personlig konto og en arbejdskonto. Den slags brug er helt i orden.

Spamming

Du må ikke bruge Google-tjenester til at sende uønsket indhold kaldet spam.

Spam kan være mails, kommentarer, billeder, anmeldelser eller alle former for indhold, der oprettes eller deles i Google-tjenester.

Her er nogle gode generelle regler:

• Send ikke uopfordret promoverende eller kommercielt indhold.
  • Send ikke indhold til personer, du ikke kender, eller til mange personer på samme tid.
Udnyttelse af børn

Du må ikke bruge Google-tjenester på en måde, der udnytter eller misbruger børn.

Vi fjerner følgende typer indhold:

• Billeder, der viser seksuelt misbrug af børn, herunder tegneserier
  • Indhold, der skildrer børn på en seksuel måde

Dette indhold omfatter alt, der er oprettet, delt, sendt eller uploadet via Google-tjenester.

Når vi støder på udnyttelse af børn, træffer vi de nødvendige foranstaltninger. Vi kan blandt andet anmelde misbruget til National Center for Missing & Exploited Children (NCMEC) og politiet.

Oprettelse af en falsk identitet for at vildlede andre

Du må ikke bruge Google-tjenester til at skabe en falsk identitet for at narre folk til at foretage en handling (social manipulation). Det er ikke tilladt at oprette en Gmail-adresse, der antyder, at nogen arbejder for en virksomhed eller offentlig myndighed, som vedkommende ikke har noget med at gøre.

Du må dog gerne oprette en fanmailkonto med en berømtheds navn.

Terrorrelateret indhold

Du må ikke bruge Google-tjenester til at dele indhold, der har til formål at rekruttere til terrororganisationer, anspore til vold, forherlige terrorangreb eller på anden måde fremme terrorhandlinger.

Stort antal opkald

Du må ikke bruge Google-tjenester til at sende et stort antal opkald til en telefoncentral for at opnå økonomisk vinding (såkaldt "traffic pumping").

Automatiske opkald eller beskeder

Du må ikke bruge Google-tjenester til at foretage telefonopkald eller sende beskeder automatisk (automatiske opkald).

Automatiske opkald er telefonopkald, som foretages med computerstyret opkaldsudstyr for at udsende meddelelser, der er indspillet på forhånd.

Overtrædelse af produktpolitikker

Nogle Google-tjenester har deres eget adfærdskodeks eller egne servicevilkår. Hvis man ikke følger disse politikker, kan vi forhindre følgende:

• Brug af den pågældende tjeneste eller
  • Login på alle Google-tjenester

Se eksempler på produktpolitikker.

Nogle gange er vi nødt til at annullere og fjerne en konto. Vi vurderer selv, hvornår det er nødvendigt at fjerne en konto. I visse presserende eller ekstreme tilfælde kan vi vælge ikke at give besked om, at kontoen fjernes.