I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Fejlen "Ugyldig e-mailadresse"

Hvis du får fejlen "Ugyldig e-mailadresse", kan Google ikke genkende dit brugernavn (hvis du bruger Gmail) eller din e-mailadresse (hvis du ikke bruger Gmail).

Almindelige årsager til denne fejl

• Der er et ekstra mellemrum i dit brugernavn eller din e-mailadresse.
    • Dette sker oftest, hvis du forsøger at logge ind med dit navn i stedet for dit brugernavn eller din e-mailadresse. Hvis du f.eks. bruger "Jacob Hansen" i stedet for jacobhansen332.
  • Der er mere end et @ -symbol.
  • Der er ugyldige tegn såsom parenteser, koloner, semikoloner osv.
  • Du har ved en fejl indtastet @gmail eller @yahoo i stedet for @gmail.com eller @yahoo.com.

Opdatering af din browser

Hvis du er ret sikker på, at dit brugernavn eller din e-mailadresse er indtastet korrekt, kan du prøve at opdatere loginsiden i din browser og indtaste dit brugernavn eller din e-mailadresse igen.

Hvis du har glemt brugernavnet til din Google-konto, kan du prøve at gendanne det ved hjælp af vores fejlfinding.