Hvis du for nylig er blevet logget ud af din konto, skal du logge ind igen med dit normale brugernavn og din normale adgangskode på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller af andre årsager ikke kan logge ind, kan du gendanne din adgangskode her. Vores supportagenter kan ikke hjælpe dig, hvis du har problemer med din adgangskode. Du skal løse problemet online.

Fejlen "Ugyldig e-mailadresse"

Hvis du får fejlen "Ugyldig e-mailadresse", kan Google ikke genkende dit brugernavn (hvis du bruger Gmail) eller din e-mailadresse (hvis du ikke bruger Gmail).

Almindelige årsager til denne fejl

• Der er et ekstra mellemrum i dit brugernavn eller din e-mailadresse.
    • Dette sker oftest, hvis du forsøger at logge ind med dit navn i stedet for dit brugernavn eller din e-mailadresse. Hvis du f.eks. bruger "Jacob Hansen" i stedet for jacobhansen332.
  • Der er mere end et @ -symbol.
  • Der er ugyldige tegn såsom parenteser, koloner, semikoloner osv.
  • Du har ved en fejl indtastet @gmail eller @yahoo i stedet for @gmail.com eller @yahoo.com.

Opdatering af din browser

Hvis du er ret sikker på, at dit brugernavn eller din e-mailadresse er indtastet korrekt, kan du prøve at opdatere loginsiden i din browser og indtaste dit brugernavn eller din e-mailadresse igen.

Hvis du har glemt brugernavnet til din Google-konto, kan du prøve at gendanne det ved hjælp af vores fejlfinding.