Fejlen "Ugyldig e-mailadresse"

Hvis du får fejlen "Ugyldig e-mailadresse", kan Google ikke genkende dit brugernavn (hvis du bruger Gmail) eller din e-mailadresse (hvis du ikke bruger Gmail).

Almindelige årsager til denne fejl

• Der er et ekstra mellemrum i dit brugernavn eller din e-mailadresse.
    • Dette sker oftest, hvis du forsøger at logge ind med dit navn i stedet for dit brugernavn eller din e-mailadresse. Hvis du f.eks. bruger "Jacob Hansen" i stedet for jacobhansen332.
  • Der er mere end et @ -symbol.
  • Der er ugyldige tegn såsom parenteser, koloner, semikoloner osv.
  • Du har ved en fejl indtastet @gmail eller @yahoo i stedet for @gmail.com eller @yahoo.com.

Opdatering af din browser

Hvis du er ret sikker på, at dit brugernavn eller din e-mailadresse er indtastet korrekt, kan du prøve at opdatere loginsiden i din browser og indtaste dit brugernavn eller din e-mailadresse igen.

Hvis du har glemt brugernavnet til din Google-konto, kan du prøve at gendanne det ved hjælp af vores fejlfinding.