Error "Adreça electrònica no vàlida"

Si rebeu un error que diu "Adreça electrònica no vàlida", significa que Google no reconeix el vostre nom d'usuari (si utilitzeu Gmail) o la vostra adreça electrònica (si no utilitzeu Gmail).

Motius comuns d'aquest error

• Hi ha un espai addicional al mig del nom d'usuari o de l'adreça electrònica.
    • Això passa més sovint si proveu d'iniciar la sessió amb el nom en lloc de fer-ho amb el nom d'usuari o amb l'adreça electrònica. Per exemple, "John Smith" en lloc de "johnsmith332".
  • Hi ha més d'un signe @ .
  • Hi ha caràcters no vàlids, com ara parèntesis, dos punts, punts i coma, etc.
  • Sense voler, heu introduït @gmail o @yahoo en lloc de @gmail.com o @yahoo.com.

Actualització del navegador

Si esteu segur que heu introduït correctament el nom d'usuari o l'adreça electrònica, proveu d'actualitzar la pàgina d'inici de sessió del navegador i torneu a introduir el nom d'usuari o l'adreça electrònica.

Si heu oblidat el nom d'usuari del compte de Google, podeu provar de recuperar-lo mitjançant l'eina de resolució de problemes.