Nagaan of je een account hebt

Als je hebt geprobeerd in te loggen maar je gebruikersnaam bent vergeten, kunnen we proberen deze te vinden aan de hand van de informatie die je hebt opgegeven toen je je aanmeldde.

Je gebruikersnaam herstellen

In je account kun je e-mailadressen beheren.

Foutmelding 'Kan je Google-account niet vinden' tijdens het inloggen

Als je je eerder hebt aangemeld voor een Google-account en je de gebruikersnaam of het e-mailadres niet meer weet, kun je proberen het account te herstellen.

Volg de stappen in het vorige gedeelte om je account te herstellen.

Foutmelding 'Dat e-mailadres wordt al gebruikt' tijdens het aanmelden

Met een e-mailadres kun je je aanmelden voor één Google-account. Als dit e-mailadres van jou is, kan het volgende van toepassing zijn:

• Je hebt je al aangemeld voor een Google-account. Volg de instructies voor accountherstel in het bovenste gedeelte voor hulp.
  • Je hebt een Google Workspace-bezoekerssessie gekoppeld aan dit e-mailadres. Als je bent uitgenodigd om met je e-mailadres en pincode als bezoeker samen te werken aan Google Drive-bestanden, moet je deze bezoekerssessie verwijderen voordat je je e-mailadres kunt gebruiken om je aan te melden voor een nieuw account. Meer informatie over hoe je je bezoekerssessie verwijdert