Nagaan of er al een account bestaat

Als u heeft geprobeerd in te loggen maar uw gebruikersnaam bent vergeten, kunt u uw gebruikersnaam herstellen met de informatie die u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde.

Uw gebruikersnaam herstellen

We doen ons best om een account te vinden op basis van de gegevens die u heeft opgegeven.

In uw account kunt u e-mailadressen beheren.

Foutmelding 'Kan je Google-account niet vinden' tijdens het inloggen

Als u zich eerder heeft aangemeld voor een Google-account en u de gebruikersnaam of het e-mailadres niet meer weet, kunt u proberen het account te herstellen.

Volg de stappen in het vorige gedeelte om uw account te herstellen.

Foutmelding 'Dat e-mailadres wordt al gebruikt' tijdens het aanmelden

Met een e-mailadres kunt u zich aanmelden voor één Google-account. Als dit e-mailadres van u is, kan het volgende van toepassing zijn:

• U heeft zich al aangemeld voor een Google-account. Volg de instructies voor accountherstel in het bovenste gedeelte voor hulp.
  • U heeft een G Suite-bezoekerssessie gekoppeld aan dit e-mailadres. Als u bent uitgenodigd om met uw e-mailadres en pincode als bezoeker samen te werken aan Google Drive-bestanden, moet u deze bezoekerssessie verwijderen voordat u uw e-mailadres kunt gebruiken om u aan te melden voor een nieuw account. Meer informatie over hoe u uw bezoekerssessie verwijdert