Voer de nieuwe Beveiligingscheck uit. Het kost slechts twee minuten om de beveiliging van uw Google-account te verbeteren.

Controleren of er al een account bestaat

Controleer of u al een account heeft gemaakt of zoek uit waarom u het bericht 'E-mailadres bestaat al' te zien krijgt.

Controleren of u een account heeft

Als u wilt controleren of u een Google-account heeft, volgt u de stappen om uw e-mailadres op te geven.

• Als er geen Google-account aan uw e-mailadres is gekoppeld, ontvangt u het bericht 'Geen account gevonden met dat e-mailadres'. U kunt een nieuw account maken.
  • Als u een Google-account heeft, kunt u uw wachtwoord wijzigen. Selecteer 'Meer opties' en volg de instructies.

Het bericht 'E-mailadres bestaat al' wordt weergegeven

Als het bericht 'E-mailadres bestaat al' wordt weergegeven wanneer u probeert de gebruikersnaam voor uw account te maken of te wijzigen:

• U heeft mogelijk al eerder een Google-account gemaakt met die gebruikersnaam.
  • Misschien heeft iemand anders de gebruikersnaam al geclaimd.

Zodra u weer toegang tot uw account heeft, kunt u het volgende doen:

Uw wachtwoord resetten
  1. Volg de stappen om uw wachtwoord te resetten.
  2. Geef uw gebruikersnaam (uw volledige e-mailadres) op en volg de stappen om het proces te voltooien.
Het e-mailadres wijzigen dat u gebruikt om in te loggen
  1. Open de homepage van Google Accounts.
  2. Log in zoals u gewend bent.
  3. Klik op Persoonlijke info en privacy en vervolgensE-mail en vervolgensE-mailadres voor Google-account en vervolgensBewerken.
  4. Geef uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord op.
  5. Klik op Opslaan.

U ontvangt een verificatie-e-mail op uw nieuwe e-mailadres. Klik op de verificatielink in deze e-mail. Voor beveiligingsdoeleinden ontvangt u ook een bevestigingbericht op uw oude e-mailadres.

Uw alternatieve e-mailadres wijzigen

Als u Gmail gebruikt is het momenteel niet mogelijk om uw gebruikersnaam te wijzigen. U kunt echter wel het andere e-mailadres wijzigen dat aan uw account is gekoppeld:

1. Log in op de homepage van Google Accounts.

2. Klik op Persoonlijke info en privacy en vervolgensE-mail en vervolgensAlternatieve e-mailadressen.

3. Klik op Opslaan.

Uw Google-account verwijderen

1. Ga naar Mijn account. U moet wellicht inloggen.

2. Klik op Accountvoorkeuren en vervolgens Uw account of services verwijderen.

3. Volg de stappen om uw account te verwijderen.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.