Controleren of u een account heeft

Als u wilt vaststellen of u een Google-account heeft, voert u uw e-mailadres in op de pagina Ondersteuning voor wachtwoorden.

Als er geen Google-account is gekoppeld aan uw e-mailadres

Als er geen Google-account aan uw e-mailadres is gekoppeld, ziet u de melding dat er geen accounts zijn gevonden voor het e-mailadres dat u heeft ingevoerd. Als u een nieuw account wilt maken, gaat u naar de pagina voor het maken van een account.

Als u een Google-account heeft

Als u een Google-account heeft, kunt u het wachtwoord opnieuw instellen op de pagina Ondersteuning voor wachtwoorden. Selecteer 'Ik weet mijn wachtwoord niet' en volg de instructies.