Suorita uusi tietosuojatarkistus. Paranna Google-tilisi turvallisuutta kaksi minuuttia kestävän tarkistuksen avulla.

Olemassa olevan tilin tarkistaminen

Tarkista, oletko jo luonut tilin tai selvitä, miksi näet Sähköpostiosoite on jo olemassa ‑ilmoituksen.

Tarkista, onko sinulla tili

Jos haluat tarkistaa, onko sinulla jo Google-tili, noudata ohjeita ja syötä sähköpostiosoitteesi.

• Jos sähköpostiosoitteeseesi ei liity Google-tiliä, näet viestin Tiliä ei löytynyt tällä sähköpostiosoitteella. Voit luoda uuden tilin.
  • Jos sinulla on Google-tili, voit vaihtaa salasanasi. Valitse Lisäasetukset, ja noudata sitten ohjeita.

Sähköpostiosoite on jo olemassa ‑ilmoitus tulee näkyviin

Jos näet tämän Sähköpostiosoite on jo olemassa ‑ilmoituksen yrittäessäsi luoda tai vaihtaa tilisi käyttäjänimeä

• olet saattanut jo luonut Google-tilin kyseisellä käyttäjänimellä
  • joku muu on saattanut jo ottaa nimen käyttöönsä.

Kun pääset takaisin tilillesi, voit tehdä seuraavia asioita:

Uuden salasanan pyytäminen
  1. Pyydä uusi salasana ohjeiden mukaisesti.
  2. Anna käyttäjänimesi (koko sähköpostiosoitteesi) ja suorita prosessi loppuun ohjeiden mukaisesti.
Kirjautumiseen käytetyn sähköpostiosoitteen muuttaminen
  1. Avaa Google-tilien etusivu.
  2. Kirjaudu sisään tavalliseen tapaan.
  3. Valitse Henkilötiedot ja tietosuoja ja sittenSähköposti ja sittenGoogle-tilin sähköposti ja sittenMuokkaa.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja salasana.
  5. Valitse Tallenna.

Saat vahvistussähköpostin uuteen osoitteeseesi. Klikkaa sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä. Vahvistusviesti lähetetään turvallisuussyistä myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi.

Vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen muuttaminen

Jos käytät Gmailia, käyttäjänimen muuttaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin vaihtaa toisen tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen.

1. Kirjaudu sisään Google-tilien etusivulla.

2. Valitse Henkilötiedot ja tietosuoja ja sittenSähköposti ja sittenVaihtoehtoiset sähköpostiosoitteet.

3. Valitse Tallenna.

Google-tilin poistaminen

1. Siirry Oma tili ‑sivulle. Kirjaudu tarvittaessa sisään.

2. Valitse Tiliasetukset ja sitten Poista tilisi tai palveluita.

3. Poista tilisi ohjeiden mukaisesti.