Olemassa olevan tilin tarkistaminen

Tarkista, oletko jo luonut tilin tai selvitä, miksi näet Sähköpostiosoite on jo olemassa ‑ilmoituksen.

Tarkista, onko sinulla tili

Tarkista, onko sinulla Google-tili, kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi salasana-apusivulle.

• Jos sähköpostiosoitteeseesi ei liity Google-tiliä, näet viestin Tiliä ei löytynyt tällä sähköpostiosoitteella. Voit luoda uuden tilin.
  • Jos sinulla on Google-tili, voit vaihtaa salasanasi. Valitse En tiedä salasanaani, ja noudata sitten ohjeita.

Sähköpostiosoite on jo olemassa ‑ilmoitus tulee näkyviin

Jos näet tämän Sähköpostiosoite on jo olemassa ‑ilmoituksen yrittäessäsi luoda tai vaihtaa tilisi käyttäjänimeä

• olet saattanut jo luonut Google-tilin kyseisellä käyttäjänimellä
  • joku muu on saattanut jo ottaa nimen käyttöönsä.

Kun pääset takaisin tilillesi, voit tehdä seuraavia asioita:

Uuden salasanan pyytäminen
  1. Siirry Google-tilien palauttaminen ‑sivulle.
  2. Kirjoita käyttäjänimesi (koko sähköpostiosoite).
  3. Kirjoita tekstilaatikkoon vääristyneessä kuvassa näkyvät kirjaimet.
  4. Valitse Lähetä. Saat sähköpostin osoitteeseesi, joka on liitetty Google-tilisi käyttäjänimeen. Vaihda salasanasi noudattamalla sähköpostissa kerrottuja ohjeita.
Kirjautumiseen käytetyn sähköpostiosoitteen muuttaminen
  1. Avaa Google-tilien etusivu.
  2. Anna käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Sähköpostiosoite-kohdan vierestä Muokkaa.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja salasana.
  5. Valitse Tallenna.

Saat vahvistussähköpostin uuteen osoitteeseesi. Klikkaa sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä. Vahvistusviesti lähetetään turvallisuussyistä myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi.

Vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen muuttaminen

Jos käytät Gmailia, käyttäjänimen muuttaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin vaihtaa toisen tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen.

1. Kirjaudu sisään Google-tilien etusivulla.

2. Kirjoita kenttään sähköpostiosoite, jota haluat käyttää.

3. Valitse Tallenna.

Google-tilin poistaminen

1. Kirjaudu sisään Google-tilien etusivulla.

2. Valitse Omat tuotteet ‑luettelon vierestä Muokkaa. Siirryt sivulle, jolla voit poistaa tilisi.