Katso, onko tiliä olemassa

Jos yrität kirjautua sisään, mutta et muista käyttäjänimeäsi, voit palauttaa sen rekisteröitymisen yhteydessä antamillasi tiedoilla.

Käyttäjänimen palauttaminen

Teemme parhaamme löytääksemme tilin, joka perustuu ilmoittamiisi tietoihin.

• Jos löydämme vastaavan tilin: Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet tilin omistaja. Vastaa lisäkysymyksiin mahdollisimman hyvin. Lue lisää menetetyn tilin palauttamisesta.
  • Jos emme löydä vastaavaa tiliä: Ilmoitamme asiasta sinulle. Tarkista mahdolliset kirjoitusvirheet tai kokeile toista sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa. Jos emme vieläkään löydä vastaavaa tiliä, voit luoda uuden tilin.

Kun pääset tilillesi, voit tehdä muutoksia sähköpostiosoitteisiin.

Tiliä ei löytynyt ‑virhe sisäänkirjautumisen yhteydessä

Jos olet aikaisemmin rekisteröinyt Google-tilin ja et muista sen käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta, voit yrittää palauttaa tilisi.

Palauta tilisi edellä olevassa osiossa annettujen ohjeiden mukaan.

Tämä sähköpostiosoite on jo käytössä ‑virhe rekisteröitymisen yhteydessä

Samalla sähköpostiosoitteella voi luoda vain yhden Google-tilin. Jos osoite on sinun, seuraavat tilanteet ovat mahdollisia:

• Olet jo luonut Google-tilin: Noudata yllä olevassa osiossa annettuja tilin palauttamisohjeita.
  • Sinulla on tähän sähköpostiosoitteeseen yhdistetty G Suiten kävijäistunto. Jos sinut on kutsuttu tekemään yhteistyötä Google Drive ‑tiedostoissa vierailijana sähköpostiosoitteellasi ja PIN-koodillasi, sinun on poistettava kävijäistunto ennen kuin rekisteröit uuden tilin sähköpostiosoitteellasi. Lue, kuinka voit poistaa kävijäistuntosi.