Ändra sekretessinställningarna

Om du inte kan logga in på kontot testar du att ändra sekretessinställningarna.

Kontrollera webbläsaren

Om du har ställt in webbläsarens sekretessinställningar på High (Hög) lägger du till www.google.com i webbläsarens lista över godkända webbplatser.

Här kan du läsa om hur du ändrar webbläsarens sekretessinställningar:

Leta efter säkerhetsprogram

Om du skyddar datorn med hjälp av en brandvägg, proxyserver eller ett antivirusprogram inaktiverar du programmet tillfälligt och testar att logga in på Google Konton.

Om det här åtgärdar problemet kan säkerhetsprogrammet ha hindrat dig från att använda Google-kontot. Kontakta supportcentret för programmet och fråga hur du använder programmet utan att blockera åtkomst till Google.

Om du använder en jobbdator

Fråga administratören om företagets säkerhetsinställningar.