Endre innstillingene dine for personvern

Hvis du har problemer med å komme inn på kontoen din, kan du prøve å endre innstillingene dine for personvern.

Sjekk nettleseren

Hvis innstillingene for personvern i nettleseren er satt til «Høy», kan du legge til www.google.com i nettleserens liste over tillatte nettsteder.

Finn ut hvordan du sjekker eller endrer innstillingene for personvern i nettleseren du bruker:

Se etter sikkerhetsprogrammer

Hvis du bruker en brannmur, en proxy-tjener eller et antivirusprogram for å få bedre sikkerhet for datamaskinen din, kan du midlertidig slå av programmet og prøve å logge på Google-kontoen din.

Hvis det løser problemet, kan det hende det var sikkerhetsprogrammet som hindret deg i å bruke Google-kontoen. Kontakt brukerstøtten for programmet, og spør hvordan du kan bruke det uten at det blokkerer tilgangen til Google.

Hvis du bruker en datamaskin på jobben

Spør administratoren din om bedriftens sikkerhetsinnstillinger.