Logg på med en støttet nettleser

For å beskytte kontoen din er det visse nettlesere Google ikke lar deg logge på fra. Google kan stoppe pålogging fra nettlesere som

• ikke støtter JavaScript eller har JavaScript slått av
  • har usikre utvidelser eller utvidelser som ikke støttes
  • kontrolleres gjennom programvareautomatisering i stedet for av et menneske
  • er innebygd i et annet program

Trinn 1. Bruk en nettleser som støttes

Disse og andre nettlesere støtter JavaScript:

• Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera
  • Edge

Trinn 2. Slå på JavaScript i Chrome

Hvis du bruker en nettleser som støttes, men fremdeles ikke kan logge på, må du kanskje slå på JavaScript.
  1. Åpne Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Under «Avansert» trykker du på Nettstedsinnstillinger og så JavaScript.
  4. Slå på JavaScript.
Tips: Du kan slå av JavaScript når du har logget på.

Slå på JavaScript i andre nettlesere

Hvis du bruker en annen støttet nettleser enn Chrome, kan du sjekke brukerstøttesiden for å finne veiledning for hvordan du slår på JavaScript. Hvis du ikke vet om nettleseren støtter JavaScript, kan du sjekke brukerstøttesiden.

Løs problemer når du logger på

Slå av utvidelser i Chrome
Hvis du fremdeles ikke kan logge på, kan det være fordi du har slått på usikre utvidelser eller utvidelser som ikke støttes. Se hvordan du slår av utvidelser. Du kan slå på utvidelser igjen når du har logget på.
Tips: Hvis du bruker en annen nettleser, kan du sjekke brukerstøttesiden for å finne ut hvordan du slår av utvidelser.
Oppdater nettleseren
Noen gamle nettleserversjoner støttes kanskje ikke. Se hvordan du oppdaterer Google Chrome.
Tips: Hvis du bruker en annen nettleser, kan du gå til siden for brukerstøtte for å finne ut hvordan du oppdaterer den.
Sjekk personverninnstillingene

Hvis du bruker en annen nettleser enn Chrome og har satt personverninnstillingene i nettleseren til «Høy» eller «Streng», må du kanskje legge til www.google.com på nettleserens liste over tillatte nettsteder.

Gå til brukerstøttesiden for nettleseren for å finne ut hvordan du sjekker personverninnstillingene.

Se etter sikkerhetsprogrammer

Hvis du bruker en brannmur, en proxy-tjener eller et antivirusprogram, må du slå det av midlertidig. Prøv deretter å logge på Google-kontoen din.

Hvis det løser problemet, kan det hende det var sikkerhetsprogrammet som hindret deg i å bruke Google-kontoen. Kontakt brukerstøttesiden for programmet for å bruke programmet med Google-tilgang.

Hvis du bruker en datamaskin på jobben
Spør administratoren din om bedriftens sikkerhetsinnstillinger.

Informasjon til apputviklere

Hvis du har implementert «Logg på med Google» med Chromium Embedded Framework, må du gå over til et sikrere alternativ:

Relatert artikkel

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.