Uw privacyinstellingen wijzigen

Als u problemen ondervindt bij het krijgen van toegang tot uw account, probeert u uw privacyinstellingen te wijzigen.

Uw browser controleren

Als u de privacyinstellingen van uw browser heeft ingesteld op Hoog, voegt u www.google.com toe aan de lijst met toegestane sites in uw browser.

Meer informatie over het controleren of wijzigen van de privacyinstellingen van uw browser:

Controleren op beveiligingsprogramma's

Als u een firewall, proxy of antivirusprogramma gebruikt om uw computer beter te beveiligen, schakelt u het programma tijdelijk uit en probeert u in te loggen bij Google Accounts.

Als het probleem hierdoor wordt verholpen, zorgt het beveiligingsprogramma er mogelijk voor dat u uw Google-account niet kunt gebruiken. Neem contact op met het ondersteuningscentrum van het programma en vraag hoe u het programma kunt gebruiken zonder de toegang tot Google te blokkeren.

Als u een werkcomputer gebruikt

Neem contact op met uw beheerder over de beveiligingsinstellingen van uw bedrijf.