Tietosuoja-asetusten muuttaminen

Jos sinulla on vaikeuksia käyttää tiliäsi, yritä muuttaa tietosuoja-asetuksiasi.

Selaimen tarkistaminen

Jos selaimesi tietosuoja-asetukseksi on määritetty Korkea, lisää www.google.com selaimen sallittujen sivustojen luetteloon.

Lue, kuinka voit tarkistaa selaimesi tietosuoja-asetukset tai muuttaa niitä:

Suojausohjelmien tarkistaminen

Jos käytät palomuuria, välityspalvelinta tai virustorjuntaohjelmaa tietokoneesi tietoturvan parantamiseen, poista ohjelma väliaikaisesti käytöstä ja yritä kirjautua sisään Google-tilille.

Jos tämä ratkaisee ongelman, suojausohjelma on saattanut estää sinua käyttämästä Google-tiliäsi. Ota yhteyttä ohjelman tukikeskukseen ja kysy, miten voit käyttää heidän ohjelmaansa estämättä Googlen käyttöoikeutta.

Jos käytät työtietokonetta

Kysy järjestelmänvalvojaltasi yrityksesi suojausasetuksista.