Rediger dine privatlivsindstillinger

Hvis du har problemer med at få adgang til din konto, kan du prøve at ændre dine privatlivsindstillinger.

Kontrollér din browser

Hvis privatlivsindstillingerne for din browser er angivet til "Høj", skal du føje www.google.com til din browsers liste over tilladte websites.

Få oplysninger om, hvordan du kontrollerer eller ændrer privatlivsindstillingerne for din browser.

Se efter sikkerhedsprogrammer

Hvis du bruger et firewall-, proxy- eller antivirusprogram til at øge din computers sikkerhed, skal du midlertidigt slå programmet fra og prøve at logge ind på Google Konti.

Hvis dette løser problemet, har sikkerhedsprogrammet muligvis forhindret dig i at bruge din Google-konto. Kontakt programmets supportcenter, og spørg, hvordan du kan bruge deres program uden at blokere adgangen til Google.

Hvis du bruger en arbejdscomputer

Forhør dig hos din administrator om sikkerhedsindstillingerne for din virksomhed.