Iniciar la sessió amb un navegador compatible

Per ajudar-vos a protegir el compte, Google no us permet iniciar la sessió des d'alguns navegadors. Pot ser que Google impedeixi iniciar la sessió des dels navegadors que:

• No siguin compatibles amb JavaScript o el tinguin desactivat.
  • Tinguin afegides extensions no segures o incompatibles.
  • Es controlin mitjançant l'automatització del programari i no amb persones.
  • Estiguin inserits en una altra aplicació.

Pas 1. Utilitzeu un navegador compatible

Els navegadors següents, entre d'altres, són compatibles amb JavaScript:

• Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera
  • Edge

Pas 2. Activeu JavaScript a Chrome

Si utilitzeu un navegador compatible i continueu sense poder iniciar la sessió, és possible que hàgiu d'activar JavaScript.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Configuració del lloc web i, a continuació, JavaScript.
  4. Activeu JavaScript.
Consell: podeu desactivar JavaScript després d'iniciar la sessió.

Activar JavaScript en altres navegadors

Si utilitzeu un navegador compatible que no sigui Chrome, consulteu la pàgina d'assistència corresponent per obtenir instruccions sobre com podeu activar JavaScript. Si no sabeu del cert si el vostre navegador és compatible amb JavaScript, consulteu-ne la pàgina d'assistència.

Solucionar problemes en iniciar la sessió

Desactivar les extensions a Chrome
Si continueu sense poder iniciar la sessió, és possible que tingueu activades extensions no segures o incompatibles. Obteniu informació sobre com podeu desactivar les extensions. Podeu tornar a activar les extensions quan hàgiu iniciat la sessió.
Consell: si utilitzeu un altre navegador, consulteu-ne la pàgina d'assistència per saber com podeu desactivar les extensions.
Actualitzar un navegador
És possible que algunes versions anteriors del navegador no siguin compatibles. Obteniu informació sobre com podeu actualitzar Google Chrome.
Consell: si utilitzeu un altre navegador, aneu a la pàgina d'assistència corresponent per obtenir informació sobre com podeu actualitzar-lo.
Comprovar la configuració de privadesa

Si utilitzeu un navegador que no sigui Chrome i heu definit la configuració de privadesa del navegador com a "Alta" o "Estricta", és possible que hàgiu d'afegir www.google.com a la llista de llocs web permesos del navegador.

Visiteu la pàgina d'assistència del navegador per saber com podeu comprovar la configuració de privadesa.

Comprovar si hi ha programari de seguretat

Si utilitzeu un tallafoc, un servidor intermediari o un programa antivirus, desactiveu-lo temporalment. A continuació, proveu d'iniciar la sessió al Compte de Google.

Si el problema se soluciona, és possible que el programa de seguretat que teniu instal·lat us impedís utilitzar el Compte de Google. Per utilitzar el programa i tenir accés a Google, contacteu amb la pàgina del seu servei d'assistència.

Si feu servir un ordinador de la feina
Pregunteu a l'administrador quina configuració de seguretat es fa servir a l'empresa on treballeu.

Informació per a desenvolupadors d'aplicacions

Si heu implementat "Inicia la sessió amb Google" amb Chromium Embedded Framework, haureu de fer la migració a una alternativa més segura:

Article relacionat

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.