Om du nyligen har loggats ut från ditt konto loggar du in med det vanliga användarnamnet och lösenordet på https://accounts.google.com. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller om det inte går att logga in av någon annan anledning besöker du den här sidan och återställer kontots lösenord. Våra supporttekniker kan inte hjälpa till med lösenordsproblem så du måste lösa problemet online.

Inaktivera automatisk inloggning

Om du loggas in automatiskt på ditt Google-konto har du antingen aktiverat en funktion som sparar lösenord i din webbläsare eller alternativet Fortsätt vara inloggad i Google Konton. Läs mer om sparade lösenord i Google Chrome, Mozilla Firefox och Windows Internet Explorer.

Börja med att kontrollera om alternativet Fortsätt vara inloggad är aktiverat i Google Konton. Besök startsidan för Google Konton och kontrollera om kryssrutan under knappen Logga in är markerad. Om den är markerad tar du bort webbläsarens cookies.

Du bör kontrollera att alternativet Fortsätt vara inloggad inte är markerat varje gång du loggar in på ditt Google-konto.

Om problemet kvarstår testar du att tömma webbläsarens cacheminne och ta bort alla cookies. Observera att problemet visserligen kan försvinna om du tar bort alla cookies, men samtidigt försvinner de sparade inställningarna för de webbplatser som du har besökt.