Inaktivera automatisk inloggning

Förhindra inloggning på Google-konton

När du loggar in på Google-kontot fortsätter du vara inloggad tills du uttryckligen loggar ut.

Om du loggar in på någon annans enhet läser du mer om hur du surfar privat så att kontot förblir skyddat.

Förhindra inloggning på konton utanför Google

Inaktivera funktioner för att spara lösenord i webbläsaren. Läs mer om sparade lösenord i Google Chrome, Mozilla Firefox och Windows Internet Explorer.

Du kan även testa att rensa webbläsarens cacheminne och cookies. Observera att problemet visserligen kan försvinna om du tar bort alla cookies, men samtidigt försvinner de sparade inställningarna för de webbplatser som du har besökt.