Forbli logget på eller av Google-kontoen din

Når du forblir logget på kontoen din, kan du bruke Google-tjenester så snart du åpner dem. Du kan for eksempel raskt sjekke e-post i Gmail eller se tidligere søk i Chrome.

Forbli pålogget

Du kan prøve disse trinnene hvis du blir logget av Google hele tiden:

• Sørg for at informasjonskapsler er slått på. Noen antivirusprogrammer eller relaterte programmer kan slette informasjonskapslene dine.
  • Hvis informasjonskapsler er slått på, kan du tømme nettleserens buffer. Merk: Selv om du muligens kan løse problemer ved å fjerne informasjonskapslene, fjerner du samtidig lagrede innstillinger for nettsteder du har besøkt.
  • Sjekk at du bruker den nyeste versjonen av nettleseren.
  • Bruk en nettleser som kan huske passord for deg, for eksempel Chrome.
  • Hvis du bruker totrinnsbekreftelse, må du legge til pålitelige datamaskiner.

Forbli logget av

Når du logger på Google-kontoen din, forblir du pålogget til du logger av.

Hvis du bruker en offentlig datamaskin eller en annen persons enhet:

1. Surf privat.
  2. Lukk alle vinduene for privat surfing når du er ferdig. Da blir du automatisk logget av.

Forbli logget av kontoer som ikke er fra Google

Med disse tipsene kan du hindre at kontoer som ikke er fra Google, logger deg på automatisk.

Logg av en enhet som tilhører noen andre

Viktig: Hvis passordet ditt er lagret på enheten til en annen person, bør du endre passordet og sørge for at du er logget av enheten. På den måten kan ikke noen andre logge på kontoen din.

1. Gå til Google-kontoen din.
  2. Klikk på Sikkerhet i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på Administrer enheter i Enhetene dine-panelet.
  4. Velg en enhet.
  5. Klikk på Fjern.