Gestionar les aplicacions i els serveis de tercers que tenen accés al vostre compte

Per ajudar-vos a compartir les vostres dades de manera segura, Google us permet donar permís a aplicacions i serveis de tercers per accedir a diferents parts del vostre Compte de Google. Les aplicacions i els serveis de tercers els creen empreses o desenvolupadors que no són Google.

Per exemple, pot ser que baixeu una aplicació que us permeti programar entrenaments amb amics. Aquesta aplicació pot sol·licitar accés a Google Calendar i Contactes per suggerir hores i amics amb qui trobar-vos.

Obteniu informació sobre com funciona la compartició de dades en el cas de les aplicacions amb accés al compte.

Sharing your Google data with Apps

Revisar a què pot accedir un tercer

Podeu revisar el tipus d'accés al compte que té un tercer i els serveis de Google a què té accés.

1. Aneu a la secció Seguretat del vostre Compte de Google.
  2. A "Aplicacions de tercers amb accés al compte", seleccioneu Gestiona l'accés de tercers.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei que vulgueu revisar.

Suprimir l'accés de tercers al compte

Si heu donat accés al vostre Compte de Google a una aplicació o un servei de tercers en què ja no confieu o que no voleu fer servir més, podeu suprimir-lo. L'aplicació o el servei no podran accedir a més informació del vostre Compte de Google, però és possible que hàgiu de sol·licitar que suprimeixin les dades que ja tenen.

1. Aneu a la secció Seguretat del vostre Compte de Google.
  2. A "Aplicacions de tercers amb accés al compte", seleccioneu Gestiona l'accés de tercers.
  3. Seleccioneu l'aplicació o el servei que vulgueu suprimir.
  4. Seleccioneu Suprimeix l'accés.

Important: si suprimiu l'accés al compte des d'una aplicació o des d'un servei de tercers, pot ser que retinguin informació que hàgiu proporcionat en les circumstàncies següents:

• En iniciar la sessió amb el vostre Compte de Google.
  • En concedir accés addicional al Compte de Google a l'aplicació o al servei.

Informar d'una aplicació o d'un servei de tercers

Si considereu que una aplicació o un servei de tercers estan fent un mal ús de les vostres dades, com ara per crear contingut brossa, suplantar la vostra identitat o perjudicar altres usuaris, seguiu aquests passos.

1. Aneu a la secció Aplicacions amb accés al compte del Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Seleccioneu l'aplicació de què vulgueu informar i, a continuació, Informa d'aquesta aplicació.

Compartició de dades amb tercers

Obteniu més informació sobre la compartició de dades i les aplicacions amb accés al compte.

Seguretat millorada dels comptes connectats a Google

Google ajuda a protegir els vostres comptes en línia, tant als nostres serveis com en algunes aplicacions i serveis de tercers. Obteniu més informació sobre la protecció multicompte.