Canviar el número de telèfon del compte i informació sobre com s'utilitza

Podeu afegir, actualitzar o suprimir números de telèfon al vostre compte de Google. Els números de telèfon s'utilitzen per a diverses funcions i podeu gestionar com es fan servir els vostres.

Important: és possible que hàgiu d'esperar una setmana perquè pugueu utilitzar el vostre número de telèfon nou per verificar la vostra identitat en el cas d'accions sensibles, com ara canviar la contrasenya.

Afegir, actualitzar o suprimir un número de telèfon

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Des d'aquí, podeu fer el següent:
    • Afegir un número de telèfon: a la secció "Els teus números de telèfon", seleccioneu Afegeix un telèfon de recuperació. Si encara no ho heu fet, us recomanem que afegiu un número de telèfon de recuperació.
    • Canviar el número de telèfon: al costat del número, toqueu Edita Edita i, a continuació, Actualitza el número.
    • Suprimir el número de telèfon: al costat del número, toqueu Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Suprimeix el número.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Nota: el fet de canviar el número al compte de Google només afecta alguns serveis de Google. Descobriu com podeu canviar el vostre número en altres serveis de Google.

Com s'utilitzen els números de telèfon

Com a part d'alguns serveis de Google

El vostre número de telèfon està connectat a una sèrie de serveis de Google que heu configurat o utilitzat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. A sota del vostre número de telèfon, al costat d'"Ús", veureu alguns serveis en què s'utilitza. Per obtenir més informació sobre un servei o fer-hi canvis, toqueu el servei corresponent.

És possible que en aquesta pàgina no es mostrin altres serveis de Google en què s'utilitzen números de telèfon. Podeu canviar el vostre número a la configuració d'alguns serveis, com ara els següents:

Canviar la manera com s'utilitza el vostre número

Aneu a la configuració d'un servei per veure les opcions que teniu. Si necessiteu ajuda, aneu a support.google.com.

Facilitar els processos d'inici de sessió i recuperació del compte

Podeu utilitzar el número de telèfon per dur a terme les accions següents:

Ajudar altres persones a trobar les vostres dades de contacte

Per canviar qui veu el vostre número de telèfon, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Tria què veuen els altres usuaris", toqueu Ves a Sobre mi.
  4. A "Informació de contacte personal", canvieu les preferències per compartir dades.

Obteniu informació sobre com altres persones poden trobar-vos als serveis de Google amb el vostre número de telèfon.

Personalitzar millor els anuncis que veieu

Si la funció "Personalització d'anuncis" està activada, el número de telèfon es pot utilitzar per mostrar-vos anuncis més rellevants. Per exemple, si feu servir el número de telèfon per a un programa de fidelització, pot ser que veieu anuncis relacionats mentre utilitzeu la Cerca de Google.

Comprovar si el número s'utilitza per personalitzar els anuncis

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Al costat d'"Ús", cerqueu "Personalització d'anuncis".

Deixar d'utilitzar el número per personalitzar els anuncis

Podeu mantenir activada la funció "Personalització d'anuncis" al compte de Google i alhora deixar de fer servir el número per personalitzar els anuncis. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Al costat del número, seleccioneu Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Suprimeix el número.
  5. A la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.
  6. A la part superior, toqueu Seguretat.
  7. A "Com podem verificar que ets tu", toqueu Telèfon de recuperació. Seguiu els passos en pantalla per tornar a afegir el número.
  8. Per continuar utilitzant el número en altres serveis de Google, aneu a aquests serveis i torneu a afegir-lo.

Desactivar els anuncis personalitzats

Per començar a veure anuncis personalitzats o deixar de veure'n, canvieu la configuració d'anuncis. Si la funció "Personalització d'anuncis" està desactivada, no s'utilitzarà el vostre número per personalitzar els anuncis.

Millorar la vostra experiència a Google

Si a la pàgina "Telèfon" veieu l'opció "En tots els serveis de Google", vol dir que aquest número de telèfon es pot fer servir en tots els serveis que ofereix Google.

Comprovar si el vostre número s'utilitza d'aquesta manera

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Al costat d'"Ús", cerqueu "En tots els serveis de Google".

Deixar d'utilitzar el número a Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Al costat del número, seleccioneu Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Suprimeix el número.
  5. A la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.
  6. A la part superior, toqueu Seguretat.
  7. A "Com podem verificar que ets tu", toqueu "Telèfon de recuperació". Seguiu els passos en pantalla per tornar a afegir el número.
  8. Per continuar utilitzant el número en altres serveis de Google, aneu a aquests serveis i torneu a afegir-lo.
Verificar el número del telèfon Android

Quan configureu un compte de Google, podeu deixar que Google conegui el vostre número de telèfon. Si ho feu, verificarem que el número sigui vostre i provarem de tornar-lo a verificar de tant en tant per assegurar-nos que encara ho sigui. Obteniu més informació sobre la verificació del vostre número.

Google no ven la vostra informació personal, inclòs el número de telèfon, a ningú. Per obtenir més informació, aneu a privacy.google.com.