Canviar el número de telèfon del compte i informació sobre com s'utilitza

Podeu afegir, actualitzar o suprimir números de telèfon al vostre compte de Google. Els números de telèfon s'utilitzen per a diverses funcions i podeu gestionar com es fan servir els vostres.

Important: és possible que hàgiu d'esperar una setmana perquè pugueu utilitzar el vostre número de telèfon nou per verificar la vostra identitat en el cas d'accions sensibles, com ara canviar la contrasenya.

Afegir, actualitzar o suprimir un número de telèfon

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Informació de contacte", toqueu Número de telèfon i després el vostre número de telèfon.
  4. Aquí podeu:
    • Afegir un número de telèfon: a la secció "Els teus números de telèfon", seleccioneu Afegeix un telèfon de recuperació. Si encara no ho heu fet, us recomanem que afegiu un número de telèfon de recuperació.
    • Canviar el número de telèfon: al costat del número, toqueu Edita Edita i després Actualitza el número.
    • Suprimir el número de telèfon: al costat del número, toqueu Suprimeix Suprimeix i després Suprimeix el número.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Nota: el fet de canviar el número al vostre Compte de Google només afecta alguns serveis de Google. Descobriu com podeu canviar-lo en altres serveis de Google.

Com s'utilitzen els números de telèfon

Com a part d'alguns serveis de Google

El vostre número de telèfon està connectat a una sèrie de serveis de Google que heu configurat o utilitzat.

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. A sota del vostre número de telèfon, al costat d'"Ús", veureu alguns serveis en què s'utilitza. Per obtenir més informació sobre un servei o fer-hi canvis, toqueu el servei corresponent.

És possible que en aquesta pàgina no es mostrin altres serveis de Google en què s'utilitzen números de telèfon. Podeu canviar el vostre número a la configuració d'alguns serveis, com ara els següents:

Canviar la manera com s'utilitza un número

Per veure les opcions d'un servei concret, aneu a la configuració corresponent. Si necessiteu ajuda, aneu a support.google.com.

Facilitar l'inici de sessió i la recuperació del compte

Podeu utilitzar el número de telèfon per:

Ajudar altres persones a trobar les vostres dades de contacte

Per canviar qui veu el vostre número de telèfon:

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Tria què veuen els altres usuaris", toqueu Ves a Sobre mi.
  4. A "Informació de contacte personal", canvieu les preferències de compartició.

Obteniu informació sobre com el vostre número de telèfon pot ajudar altres persones a trobar-vos als serveis de Google.

Activar o desactivar l'opció "Millors anuncis i serveis de Google"

Aquesta opció de configuració permet que el vostre número de telèfon s'utilitzi en tots els serveis de Google per mostrar-vos anuncis que us resultin més rellevants. Si no voleu anuncis personalitzats, desactiveu l'opció de configuració.

1. Al dispositiu Android, obriu Configuració Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Seleccioneu el número de telèfon que voleu canviar.
  5. A "Preferències", activeu o desactiveu l'opció "Millors anuncis i serveis de Google".
Consell: si l'opció està activada, "En tots els serveis de Google" es mostra a la secció Ús.

Deixar d'utilitzar un número a Google

1. Al dispositiu Android, obriu Configuració Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Seleccioneu el número de telèfon que voleu canviar.
  5. Al costat del número, seleccioneu Suprimeix Suprimeix i, a continuació, Suprimeix el número.
  6. A la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.
  7. A la part superior, toqueu Seguretat.
  8. A "Com podem verificar que ets tu", toqueu Telèfon de recuperació. Seguiu els passos en pantalla per tornar a afegir el número.
Consell: per utilitzar el vostre número en altres serveis de Google, aneu a aquests serveis i torneu a afegir-lo.
Millorar la vostra experiència a Google

Si a la pàgina "Telèfon" veieu l'opció "En tots els serveis de Google", vol dir que aquest número de telèfon es pot fer servir en tots els serveis que ofereix Google.

Comprovar si un número s'utilitza d'aquesta manera

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Al costat d'"Ús", cerqueu "En tots els serveis de Google".

Deixar d'utilitzar un número a Google

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", toqueu Telèfon.
  4. Al costat del número, seleccioneu Suprimeix Suprimeix i després Suprimeix el número.
  5. A la part superior esquerra, toqueu Enrere Enrere.
  6. A la part superior, toqueu Seguretat.
  7. A "Com podem verificar que ets tu", toqueu "Telèfon de recuperació". Seguiu els passos en pantalla per tornar a afegir el número.
  8. Per continuar utilitzant el número en altres serveis de Google, aneu a aquests serveis i torneu a afegir-lo.
Verificar un número del telèfon Android

Quan configureu un Compte de Google, podeu deixar que Google conegui el vostre número de telèfon. Si ho feu, verificarem que el número sigui vostre i provarem de tornar-lo a verificar de tant en tant per assegurar-nos que encara ho sigui. Obteniu més informació sobre la verificació del número.

Google no ven la vostra informació personal, inclòs el número de telèfon, a ningú. Per obtenir més informació, aneu a privacy.google.com.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.