Com funcionen les recomanacions compartides

De vegades, Google mostra les vostres ressenyes, recomanacions i altres activitats rellevants als seus productes i serveis, per exemple, en anuncis i en contextos comercials, com ara Google Play. És possible que el vostre nom i la vostra foto de perfil es mostrin juntament amb aquesta activitat.

Per exemple, si cerqueu "Restaurants italians", pot ser que se us mostri un anunci d'un restaurant proper amb una ressenya favorable d'una altra persona. O, a Google Play, pot ser que vegeu que algú ha escrit una ressenya d'una cançó o d'un àlbum nous.

En diem "recomanacions compartides".

A continuació, us mostren uns quants exemples de recomanacions compartides a Google. En l'exemple "Balnearis d'estiu", es mostra una recomanació compartida en un anunci:

A la pàgina "Recomanacions compartides" podeu decidir si voleu que s'inclogui el vostre nom, la vostra foto i la vostra activitat en les recomanacions compartides que es mostren en anuncis. En el cas dels usuaris menors de 18 anys, les accions que duguin a terme no es mostraran en les recomanacions compartides incloses en anuncis o en altres contextos determinats. Les recomanacions compartides no estan disponibles per als comptes de Google d'usuaris menors de 13 anys.

Com s'activen i es desactiven les recomanacions compartides en anuncis:

1. Inicieu la sessió al compte de Google. Si heu arribat a aquesta pàgina mentre creàveu el compte, primer finalitzeu aquest procés i, a continuació, torneu a visitar-la.
  2. Aneu a Recomanacions compartides.
  3. Per permetre que els usuaris vegin el vostre nom, la vostra foto i la vostra activitat en les recomanacions compartides incloses en anuncis, marqueu la casella que hi ha al costat del text "En funció de la meva activitat, Google pot mostrar el meu nom, la meva foto de perfil i la meva activitat a les recomanacions compartides que mostrin als anuncis".
  4. Si voleu desactivar aquesta opció, desmarqueu la casella. Recordeu que, en desmarcar-la, Google no podrà compartir les vostres recomanacions en alguns casos en què altres usuaris podrien veure-les i beneficiar-se'n.