Läs om hur delade rekommendationer fungerar

Ibland visas dina recensioner, rekommendationer och annan relevant aktivitet i produkter och tjänster från Google. Det kan vara i samband med shopping på till exempel Google Play och i annonser. Tillsammans med aktiviteten kan även Google-kontots profilnamn och profilbild visas.

Om du till exempel söker efter italienska restauranger kan en annons för en restaurang i närheten visas tillsammans med någons positiva recension. Eller så kanske du ser att någon annan har recenserat en ny låt eller ett nytt album på Google Play.

Aktivera eller inaktivera delade rekommendationer i annonser

1. Öppna Google-kontot.
  2. Klicka på Personer och delning på vänster sida.
  3. Tryck på Hantera delade produktstöd under Dela rekommendationer i annonser.
  4. Markera eller avmarkera kryssrutan vid Baserat på min aktivitet kan Google visa den tillsammans med mitt profilnamn och profilfoto i delade produktstöd i annonser.

Viktigt! Om användaren är under 18 år visas inte aktivitet i delade produktstöd i annonser och vissa andra sammanhang. Inställningen för delade produktstöd är inte tillgänglig för kontrollerade Google-konton för barn under tillämplig ålder i ditt land eller din region.

true
Välkommen till ditt Google-konto!

Vi har märkt att du har ett nytt Google-konto. Läs mer om hur du kan förbättra upplevelsen med checklistan för Google-konton.