Finn ut hvordan delte anbefalinger fungerer

Noen ganger viser Google anmeldelsene og anbefalingene dine samt annen relevant aktivitet fra deg i produktene og tjenestene sine. Dette kan skje i kjøpssammenhenger, for eksempel på Google Play eller i annonser. Profilnavnet og -bildet for Google-kontoen din kan bli vist sammen med den aktuelle aktiviteten.

Hvis du for eksempel søker etter «italienske restauranter», kan du få opp en annonse for en lokal restaurant sammen med en positiv anmeldelse fra en annen person. Og på Google Play kan det hende du ser at noen andre har anmeldt en ny sang eller et nytt album.

Slå anbefalinger fra venner i annonser av eller på

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten, og trykk på Google og så Administrer Google-kontoen din.
  2. Trykk på Folk og deling øverst.
  3. Trykk på Administrer anbefalinger fra venner under «Del anbefalinger i annonser».
  4. Nederst merker du av eller fjerner avmerkingen av boksen ved siden av «Google kan vise profilnavnet og -bildet mitt samt aktiviteten min i Anbefalinger fra venner i annonser, basert på aktiviteten min».

Viktig: Handlinger som utføres av brukere under 18 år, vises ikke i delte anbefalinger i annonser og enkelte andre sammenhenger. Innstillingen for delte anbefalinger er ikke tilgjengelig for administrerte Google-kontoer for barn som er yngre enn aldersgrensen som gjelder i landet eller regionen du befinner deg i.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.