Sånn fungerer anbefalinger fra venner

Noen ganger viser Google anmeldelsene og anbefalingene dine samt annen relevant aktivitet fra deg i produktene og tjenestene sine. Dette kan skje i kjøpssammenhenger, for eksempel på Google Play eller i annonser. Profilnavnet og -bildet for Google-kontoen din kan bli vist sammen med den aktuelle aktiviteten.

Hvis du for eksempel søker etter «italienske restauranter», kan du få opp en annonse for en lokal restaurant sammen med en positiv anmeldelse fra en annen person. Og på Google Play kan det hende du ser at noen andre har anmeldt en ny sang eller et nytt album.

Slå anbefalinger fra venner i annonser av eller på

1. Åpne Google-kontoen din.
  2. Velg Personlige opplysninger under «Personlig info og personvern».
  3. Velg Anbefalinger fra venner.
  4. Nederst merker du av eller fjerner avmerkingen i boksen ved siden av «Google kan vise profilnavnet og -bildet mitt samt aktiviteten min i Anbefalinger fra venner i annonser, basert på aktiviteten min».

Merk: Handlinger som utføres av brukere under 18 år, vises ikke i anbefalinger fra venner i annonser og enkelte andre sammenhenger. Anbefalinger fra venner-innstillingen er ikke tilgjengelig for kontoer for barn under 13 år.