Näin jaetut suositukset toimivat

Google näyttää toisinaan arvostelujasi, suosituksiasi sekä muita vastaavia toimintojasi tuotteidensa ja palvelujensa yhteydessä. Tämä voi tapahtua esimerkiksi mainosten tai Google Play ‑ostosten yhteydessä. Google-tilisi profiilinimi ja ‑kuva voidaan näyttää toimintasi yhteydessä.

Jos haet esimerkiksi italialaista ravintolaa, saatat nähdä lähellä olevan ravintolan mainoksen ja myönteisen käyttäjäarvostelun. Voit myös nähdä Google Playssa, että ystäväsi on arvostellut uuden kappaleen tai albumin.

Jaettujen suositusten asetus mainoksissa

1. Avaa Google-tilisi.
  2. Valitse vasemmasta reunasta Ihmiset ja jakaminen.
  3. Valitse Suositusten jakaminen mainoksissa ‑kohdasta Määritä jaetut suositukset.
  4. Valitse valintaruutu alareunan kohdasta "Toimintani perusteella Google voi näyttää profiilinimeni, profiilikuvani ja toimintani mainoksissa näkyvissä jaetuissa suosituksissa" tai poista sen valinta.

Tärkeää: Jos olet alle 18-vuotias, toimintaasi ei näytetä jaetuissa suosituksissa mainoksissa ja tietyissä muissa yhteyksissä. Jaetut suositukset ‐asetus ei ole käytettävissä maassasi tai alueellasi sovellettavaa ikää nuorempien lasten valvotuilla Google-tileillä.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.