Sådan fungerer delte anbefalinger

Google viser nogle gange dine anmeldelser, anbefalinger og anden relevant aktivitet i sine produkter og tjenester. Det kan f.eks. være i annoncer eller i forbindelse med køb i Google Play. Profilnavnet og profilbilledet på din Google-konto vises muligvis sammen med den pågældende aktivitet.

Hvis du f.eks. søger efter "italiensk restaurant", får du muligvis vist en annonce for en restaurant i nærheden sammen med din vens positive anmeldelse. Hvis du besøger Google Play kan du også se, om en anden person har anmeldt en ny sang eller et nyt album.

Aktivér eller deaktiver delte anbefalinger i annoncer

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger efterfulgt af Google efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Personer og deling øverst.
  3. Tryk på Administrer delte anbefalinger under "Del anbefalinger i annoncer".
  4. Nederst skal du markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "På baggrund af min aktivitet må Google vise mit profilnavn, mit profilbillede og min aktivitet i delte anbefalinger som vises i annoncer".

Bemærk! Handlinger for brugere under 18 år vises ikke i delte anbefalinger i annoncer og visse andre sammenhænge. Indstillingen Delte anbefalinger er ikke tilgængelig for Google-konti til børn under 13 år.