Trobar un dispositiu Android perdut

Per estar preparat si mai perds el telèfon o la tauleta Android o el rellotge Wear, comprova si Troba el meu dispositiu pot localitzar-los.

Si ja has perdut el dispositiu, obtén informació sobre com trobar-lo, bloquejar-lo o esborrar-ne les dades.

Nota: No tots els dispositius tenen la mateixa versió d'Android. Aquestes instruccions són per a dispositius amb Android 8.0 i versions superiors. Obtén informació sobre com comprovar la versió d'Android.

Comprova que es pugui localitzar el dispositiu

L'aplicació Troba el meu dispositiu s'activa de manera predeterminada quan inicies la sessió en un compte de Google des d'un dispositiu Android.

Per fer servir Troba el meu dispositiu, cal que el dispositiu Android perdut compleixi aquestes condicions:

• estigui encès;
  • tingui la sessió iniciada en un compte de Google;
  • estigui connectat a dades mòbils o a una Wi-Fi;
  • sigui visible a Google Play;
  • tingui activada la ubicació;
  • tingui activat el servei Troba el meu dispositiu.

A més, els dispositius Android Wear perduts han de tenir Android Wear 2.0 o una versió superior.

Pas 1: comprova que Troba el meu dispositiu estigui activat
Si has desactivat Troba el meu dispositiu, fes el següent:
  1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Seguretat i ubicació. Si no veus aquesta opció, toca Google Després Seguretat.
  3. Toca Troba el meu dispositiu.
  4. Activa Localitza el dispositiu de manera remota i Permet bloqueig i esborrament remots.

Si tens una tauleta amb diversos usuaris, només el propietari de la tauleta pot modificar aquestes opcions de configuració.

Pas 2: comprova que la ubicació estigui activada
  1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Seguretat i ubicació Després Ubicació. Si no veus aquesta opció, toca Ubicació.
  3. Activa l'opció Ubicació.
Pas 3: comprova que el dispositiu estigui visible a Google Play
Si amagues un dispositiu a Google Play, no es mostrarà a Troba el meu dispositiu. Per mostrar un dispositiu, segueix aquests passos:
  1. Vés a play.google.com/settings.
  2. A "Visibilitat”, tria el dispositiu.
Pas 4: comprova que puguis trobar el dispositiu
  1. Vés a android.com/find i inicia la sessió al teu compte de Google.
  2. Si tens més d'un dispositiu, a la part superior de la pantalla fes clic en aquest dispositiu.

Instal·la l'aplicació

Per fer servir un telèfon o una tauleta Android per trobar un altre dispositiu Android, instal·la l'aplicació Troba el meu dispositiu Aplicació Troba el meu dispositiu.

Articles relacionats