Vær klar til å finne en mistet Android-enhet

For å være forberedt i tilfelle du mister en telefon, et nettbrett eller en Wear OS-klokke, kan du sjekke at Finn enheten min kan finne enheten.Hvis du allerede har mistet enheten, kan du finne ut hvordan du finner, låser eller tømmer den.

Merk: Enkelte av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Sørg for at du kan finne enheten din

For å finne, låse eller tømme en Android-telefon, må den

• være slått på
  • være logget på en Google-konto
  • være koblet til mobildata eller Wi-Fi
  • være synlig på Google Play
  • ha Posisjon slått på
  • ha Finn enheten min slått på
Trinn 1: Sjekk at Finn enheten min er på
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Sikkerhet Og så Finn enheten min. Hvis du ikke ser «Sikkerhet», trykker du på Sikkerhet og posisjon eller Google Og så Sikkerhet.
  3. Sørg for at Finn enheten min er slått på.

Tips: Hvis du har et nettbrett som brukes av flere personer, kan bare eieren av nettbrettet endre disse innstillingene.

Trinn 2: Sjekk at Posisjon er på
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Posisjon. Hvis du ikke ser «Posisjon», trykker du på Sikkerhet og posisjon Og så Posisjon.
  3. Slå på Posisjon.
Trinn 3: Sjekk at synlighet i Google Play er på
Viktig: Hvis du skjuler en enhet i Google Play, vises den ikke i Finn enheten min.
  1. Åpne play.google.com/settings.
  2. Velg enheten under «Synlighet».
Trinn 4: Sjekk at du kan finne enheten din
  1. Åpne android.com/find.
  2. Logg på Google-kontoen din. Hvis denne enheten har mer enn én brukerprofil, må du logge på med en Google-konto som er på hovedprofilen. Finn ut mer om brukerprofiler.
  3. Klikk på denne enheten øverst på skjermen hvis du har mer enn én enhet.

Installer appen

Installer Finn enheten min-appen Finn enheten min-appen for å være forberedt på å kunne bruke en Android-enhet til å finne en annen.

Se en video om å finne enheten din

Finn enheten min