Find en mistet Android-enhed

Tjek, om Find min enhed kan finde din telefon, din tablet eller dit Wear OS-ur, så du er forberedt, hvis du mister enheden. Hvis du allerede har mistet din enhed, kan du se, hvordan du finder, låser eller rydder den.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.0 og nyere versioner. Sådan tjekker du, hvilken Android-version du har.

Sørg for, at din enhed kan findes

Hvis du vil finde, låse eller rydde en Android-telefon, skal den pågældende telefon:

•   Være tændt
  •   Være logget ind på en Google-konto
  •   Have forbindelse til mobildata eller Wi-Fi
  •   Være synlig i Google Play
  •   Have Placering aktiveret
  •   Have Find min enhed aktiveret
Trin 1: Tjek, at Find min enhed er aktiveret
  1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Sikkerhed Og derefter Find min enhed. Hvis du ikke kan se "Sikkerhed", skal du trykke på Sikkerhed og placering eller GoogleOg derefterSikkerhed.
  3. Sørg for, at Find min enhed er aktiveret.

Tip! Hvis du har en tablet, som deles af flere, er det kun ejeren af tabletten, der kan ændre disse indstillinger.

Trin 2: Tjek, at Placering er aktiveret
  1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Placering. Hvis du ikke kan se "Placering", kan du gå til telefonproducentens supportwebsite for at få hjælp.
  3. Aktivér Placering.
Trin 3: Tjek, at synlighed i Google Play er aktiveret
Vigtigt! Hvis du skjuler en enhed i Google Play, vises den ikke i Find min enhed.
  1. Åbn play.google.com/settings.
  2. Vælg enheden under "Synlighed".
Trin 4: Aktivér alternative bekræftelsesmetoder til totrinsbekræftelse
Vigtigt! Hvis du bruger totrinsbekræftelse på din konto, skal du have et alternativt telefonnummer eller en alternativ bekræftelseskode.
  1. Gå til din Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Totrinsbekræftelse i panelet "Login på Google".
  4. Tilføj mindst ét ekstra trin, enten: ​        ​​
Alternative bekræftelsesmetoder hjælper dig med at få adgang til din konto igen, hvis du glemmer din adgangskode, mister din telefon eller ikke kan logge ind af en anden årsag. Få flere oplysninger om konfiguration af totrinsbekræftelse og alternative bekræftelsesmetoder.
Trin 5: Tjek, at du kan finde din enhed
  1. Åbn android.com/find.
  2. Log ind på din Google-konto. Hvis denne enhed har mere end én brugerprofil, skal du logge ind med en Google-konto, der er på hovedprofilen. Få oplysninger om brugerprofiler.
  3. Hvis du har mere end én enhed, skal du klikke på denne enhed øverst på skærmen.

Installer appen

Du kan forberede dig på at bruge en Android-telefon eller -tablet til at finde en anden enhed ved at installere appen Find min enhed Appen Find min enhed.