Vær klar til at finde en mistet Android-enhed

Tjek, om Find min enhed kan finde din Android-telefon eller -tablet eller dit Wear OS-ur, i tilfælde af at du mister enheden.

Hvis du allerede har mistet din enhed, kan du se, hvordan du finder, låser eller rydder den.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Sørg for, at din enhed kan findes

Find min enhed er som standard aktiveret, når du logger ind på en Google-konto på en Android-enhed.

For at kunne bruge Find min enhed skal din mistede Android-enhed:

• Være tændt
  • Være logget ind på en Google-konto
  • Have forbindelse til mobildata eller Wi-Fi
  • Være synlig i Google Play
  • Have Placering aktiveret
  • Have Find min enhed aktiveret
Trin 1: Tjek, at Find min enhed er aktiveret
Hvis du har deaktiveret Find min enhed:
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed og placering (hvis "Sikkerhed og placering" ikke vises, skal du trykke på Google og derefter Sikkerhed).
  3. Tryk på Find min enhed.
  4. Sørg for, at Find min enhed er aktiveret.

Hvis du har en tablet, som deles af flere brugere, er det kun ejeren af den pågældende tablet, der kan ændre disse indstillinger.

Trin 2: Tjek, at Placering er aktiveret
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed og placering og derefter Placering (hvis "Sikkerhed og placering" ikke vises, skal du trykke på Placering).
  3. Aktivér Placering.
Trin 3: Tjek, at synlighed i Google Play er aktiveret
Hvis du skjuler en enhed i Google Play, vises den ikke i Find min enhed. Du viser en enhed på følgende måde:
  1. Åbn play.google.com/settings.
  2. Vælg enheden under "Synlighed".
Trin 4: Tjek, at du kan finde din enhed
  1. Åbn android.com/find.
  2. Log ind på din Google-konto.
    Bemærk! Hvis denne enhed har mere end én brugerprofil, skal du logge ind med en Google-konto, der er tilknyttet hovedprofilen. Få oplysninger om brugerprofiler.
  3. Hvis du har mere end én enhed, skal du klikke på denne enhed øverst på skærmen.

Installer appen

Du kan forberede dig på at bruge en Android-telefon eller -tablet til at finde en anden enhed ved at installere appen Find min enhed Appen Find min enhed.