Preparar-se per trobar un dispositiu Android perdut

Per estar preparat si mai perds el telèfon, la tauleta o el rellotge Wear OS, comprova si Troba el meu dispositiu pot localitzar-los. Si ja has perdut el dispositiu, obtén informació sobre com pots trobar-lo, bloquejar-lo o esborrar-ne les dades.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Comprovar que es pugui localitzar el dispositiu

Per fer servir Troba el meu dispositiu, cal que el dispositiu Android perdut compleixi aquestes condicions:

• Ha d'estar encès.
  • Ha de tenir la sessió iniciada en un Compte de Google.
  • Ha d'estar connectat a dades mòbils o a una Wi-Fi.
  • Ha de ser visible a Google Play.
  • Ha de tenir la ubicació activada.
  • Ha de tenir activat el servei Troba el meu dispositiu.
Pas 1: comprova que Troba el meu dispositiu estigui activat
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Seguretat i, a continuació, Troba el meu dispositiu. Si no veus l'opció "Seguretat", toca Seguretat i ubicació o Google i, a continuació, Seguretat.
  3. Assegura't que tinguis activat el servei Troba el meu dispositiu.

Consell: si tens una tauleta compartida entre diverses persones, només el propietari de la tauleta pot modificar aquestes opcions de configuració.

Pas 2: comprova que la ubicació estigui activada
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Ubicació.Si no veus aquesta opció, toca Seguretat i ubicació i, a continuació, Ubicació.
  3. Activa la ubicació.
Pas 3: comprova que el dispositiu sigui visible a Google Play
Important: si amagues un dispositiu a Google Play, no es mostrarà a Troba el meu dispositiu.
  1. Ves a play.google.com/settings.
  2. A "Visibilitat", tria el dispositiu.
Pas 4: comprova que puguis trobar el dispositiu
  1. Obre android.com/find.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google. Si aquest dispositiu té més d'un perfil d'usuari, inicia la sessió amb el Compte de Google del perfil principal. Obtén informació sobre els perfils d'usuari.
  3. Si tens més d'un dispositiu, a la part superior de la pantalla fes clic en aquest dispositiu.

Instal·lar l'aplicació

Per fer servir un telèfon o una tauleta Android per trobar un altre dispositiu Android, instal·la l'aplicació Troba el meu dispositiu Aplicació Troba el meu dispositiu.

Mirar un vídeo sobre el servei Troba el meu dispositiu

Troba el meu dispositiu

Articles relacionats