Preparar-se per trobar un dispositiu Android perdut

Per estar preparat si mai perds el telèfon, la tauleta o el rellotge Wear OS, comprova si Troba el meu dispositiu pot localitzar-los. Si ja has perdut el dispositiu, obtén informació sobre com pots trobar-lo, bloquejar-lo o esborrar-ne les dades.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Comprovar que es pugui localitzar el dispositiu

Per trobar o bloquejar un telèfon Android, així com per esborrar-ne les dades, el telèfon ha de complir les condicions següents:

•   Ha d'estar encès.
  •   Ha de tenir la sessió iniciada en un Compte de Google.
  •   Ha d'estar connectat a dades mòbils o a una Wi‑Fi.
  •   Ha de ser visible a Google Play.
  •   Ha de tenir la ubicació activada.
  •   Ha de tenir activat el servei Troba el meu dispositiu.
Pas 1: comprova que Troba el meu dispositiu estigui activat
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Seguretat A continuació, Troba el meu dispositiu. Si no veus l'opció "Seguretat", toca Seguretat i ubicació o Google A continuació, Seguretat.
  3. Assegura't que tinguis activat el servei Troba el meu dispositiu.

Consell: si tens una tauleta compartida entre diverses persones, només el propietari de la tauleta pot modificar aquestes opcions de configuració.

Pas 2: comprova que la ubicació estigui activada
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Ubicació.Si no veus l'opció "Ubicació", ves al lloc web d'assistència del fabricant del telèfon per obtenir ajuda.
  3. Activa la ubicació.
Pas 3: comprova que el dispositiu sigui visible a Google Play
Important: si amagues un dispositiu a Google Play, no es mostrarà a Troba el meu dispositiu.
  1. Ves a play.google.com/settings.
  2. A "Visibilitat", tria el dispositiu.
Pas 4: activa les opcions de recuperació de la verificació en dos passos
Important: si utilitzes la verificació en dos passos per al teu compte, necessites un telèfon de recuperació o un codi de seguretat.
  1. Ves al teu Compte de Google.
  2. Toca Seguretat.
  3. Al tauler "Inici de sessió a Google", toca Verificació en dos passos.
  4. Afegeix com a mínim 1 d'aquests dos passos: ​        ​​
Aquestes opcions t'ajuden a recuperar l'accés al teu compte en cas que oblidis la contrasenya, perdis el telèfon o no puguis iniciar la sessió per una altra raó. Obtén més informació sobre com pots configurar la verificació en dos passos i les còpies de seguretat.
Pas 5: comprova que puguis trobar el dispositiu
  1. Obre android.com/find.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google. Si aquest dispositiu té més d'un perfil d'usuari, inicia la sessió amb el Compte de Google del perfil principal. Obtén informació sobre els perfils d'usuari.
  3. Si tens més d'un dispositiu, a la part superior de la pantalla fes clic en aquest dispositiu.

Instal·lar l'aplicació

Per fer servir un telèfon o una tauleta Android per trobar un altre dispositiu Android, instal·la l'aplicació Troba el meu dispositiu Aplicació Troba el meu dispositiu.

Articles relacionats