Find en mistet Android-enhed

Du kan konfigurere Find min enhed, så du er forberedt, hvis du mister din telefon, din tablet, dit Wear OS-ur, dine høretelefoner eller andre genstande, som er udstyret med et trackertag.

Hvis du allerede har mistet din enhed, kan du se, hvordan du finder, beskytter eller rydder den.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Sørg for, at din enhed kan findes

Trin 1: Tjek, at du er logget ind på en Google-konto
  1. På din enhed skal du åbne Indstillinger og derefter Google.
    • Du bør kunne se dit kontonavn og din mailadresse.
  2. Verificer din mailadresse.
Tip! Hvis du har en tablet, som deles af flere, er det kun ejeren af tabletten, der kan ændre disse indstillinger.
Trin 2: Tjek, at Placering er aktiveret
Vigtigt! Når du aktiverer Lokation med visse indstillinger, kan du også gøre enhedens lokation tilgængelig for andre apps og tjenester.
  1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Lokation.
  3. Aktivér Lokation.
Trin 3: Tjek, at Find min enhed er aktiveret
  1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Alle tjenester (hvis der vises faner) og derefter Find min enhed.
  3. Tjek, om "Brug Find min enhed" er aktiveret.

Tip! I Android-version 5.0 og ældre kan du finde indstillingerne for "Find min enhed" i appen "Google Indstillinger"

Trin 4: Find enheder, som er offline eller slukket
  1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Alle tjenester (hvis der vises faner) og derefter Find min enhed.
  3. Tryk på Find dine enheder, som er offline.

Indstillinger for at finde offline enheder

Din enhed har som standard aktiveret indstillingen "Ved hjælp af netværket i områder med mange brugere", så den gemmer krypterede oplysninger om de seneste lokationer hos Google og hjælper med at finde både dine og andres offline enheder som en del af et crowdsourcing-baseret netværk af Android-enheder. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling:

• Fra: Krypterede oplysninger om din enheds seneste lokationer gemmes ikke, og din Android-enhed vil ikke være en del af netværket. Det sker der, når du deaktiverer offlinesøgning.
  • Uden netværk: Din enhed vil ikke være en del af netværket. Du kan stadig finde dine offline enheder ved hjælp af de krypterede oplysninger om deres seneste lokationer, som blev gemt, da de var online. Offlinesøgning uden netværket.
  • Ved hjælp af netværket i områder med mange brugere (standard): Find dine offline enheder ved hjælp af de krypterede oplysninger om deres seneste lokationer eller netværket i områder som f.eks. lufthavne eller travle gågader. Offlinesøgning i områder med mange brugere.
  • Ved hjælp af netværket i alle områder: Find dine offline enheder ved hjælp af de gemte krypterede oplysninger om deres seneste lokationer eller netværket i områder med mange eller få personer. Offlinesøgning i alle områder.

Hvis batteriet løber tør for strøm, eller enheden er slukket

På understøttede enheder som f.eks. Pixel 8-serien og nyere kan Find min enhed-netværket stadig finde telefonen adskillige timer, efter den er blevet slukket, hvis enheden løber tør for strøm eller er slukket.

• Indstil valgmuligheden til Ved hjælp af netværket i områder med mange brugere eller Ved hjælp af netværket i alle områder.
  • Sørg for, at Bluetooth og Lokation er aktiveret, når telefonen slukkes.

Tip! Enheder på netværket anvender Bluetooth til at søge efter genstande i nærheden. Hvis de registrerer dine genstande, sender de på sikker vis de pågældende genstandes registrerede lokationer til Find min enhed. Dine Android-enheder gør det samme for at hjælpe andre med at finde deres genstande, som er offline, når disse genstande registreres i nærheden. Sådan behandler Find min enhed dine data.

Vejledning til Android 8.0 og ældre

På enheder med Android 8.0 og ældre versioner skal du gøre følgende:
  1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Alle tjenester (hvis der vises faner) og derefter Find min enhed.
  3. Aktivér Gem seneste lokation.
    • Når "Gem seneste lokation" er aktiveret, gemmer din konto dine krypterede oplysninger om de seneste lokationer, så du kan finde dine offline enheder og -tilbehør.
Trin 5: Tjek, om din enhed er på listen i Google Play

Vigtigt! Hvis du skjuler en enhed i Google Play, kan du ikke se den under Find min enhed.

1. Åbn https://play.google.com/library/devices.
  2. Sørg for, at afkrydsningsfeltet "Vis i menuer" øverst til venstre er markeret.

Tip! Hvis du for nylig har fjernet din konto fra en enhed eller mistet den, kan du muligvis stadig se den i Find min enhed i et stykke tid. Sådan skjuler du enheder i Google Play

Trin 6: Tjek, om du kan finde din enhed
  1. Åbn android.com/find.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Hvis du har mere end én enhed, skal du vælge din enhed øverst på skærmen.
Tips!
  • Hvis din enhed er offline, og "Find dine enheder, som er offline" er aktiveret, kan Find min enhed vise enhedens lokation, da den sidst var online, på baggrund af de gemte krypterede oplysninger om dens lokation.
  • Du opnår de bedste resultater ved at søge efter genstande via netværket i Find min enhed-mobilappen. Hvis du skal bruge Find min enhed på nettet, kan du som standard finde din genstand på baggrund af dens onlinelokation eller de gemte krypterede oplysninger om lokationen. Hvis du vil finde genstande via Find min enhed-netværket på nettet, skal du vælge Ved hjælp af netværket i alle områder som indstillingen for Find dine enheder, som er offline.
Trin 7: Installer appen Find min enhed
  1. Du kan administrere dine enheder og finde dem ved at installere appen Find min enhed .
  2. Tryk på Log ind.

Tip! Hvis du har en tablet, som deles af flere, er det kun ejeren af tabletten, der kan ændre disse indstillinger.

Trin 8: Opret en alternativ kode til totrinsverificering

Vigtigt! Du kan finde din enhed på https://android.com/find. Du kan også bruge appen Google Find min enhed i gæstetilstand med din mailadresse og adgangskode.

Hvis du mister din primære Android-enhed og vil låse eller rydde den via fjernadgang, skal du aktivere totrinsverificering. Da din primære Android-enhed kan være din metode til totrinsverificering, f.eks. en verificeringskode, er det vigtigt, at du har en alternativ kode. Hvis du ikke har alternative koder eller en fysisk sikkerhedsnøgle, skal du muligvis kontakte dit mobilselskab for at bestille et nyt SIM-kort.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Totrinsverificering under "Sådan logger du ind på din Google-konto".
  4. Tryk på Alternative koder.

Få flere oplysninger om alternative koder.

Hvis du glemmer din adgangskode, mister din enhed eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan alternative koder hjælpe dig med at få adgang til din konto igen. Få flere oplysninger om totrinsverificering og alternative koder.

En fysisk sikkerhedsnøgle er en af de mest effektive måder at beskytte din konto på. Sørg for at opbevare din fysiske sikkerhedsnøgle et sikkert sted. Hvis du har mistet eller fået stjålet din primære Android-enhed, kan du bruge den fysiske nøgle til at logge ind på https://android.com/find. Få flere oplysninger om, hvad du kan bruge sikkerhedsnøgler til.

Tilføj høretelefoner eller andet tilbehør

Tilføj nyt tilbehør
Brug Hurtig parring til at forbinde dit tilbehør til din enhed. Se, hvordan du bruger Hurtig parring.
  1. På din enhed får du en meddelelse om at føje dine høretelefoner til Find min enhed. Bluetooth-trackertags føjes automatisk til Find min enhed, når parringen er gennemført.
    • Sådan tilføjer du tilbehøret: Tryk på Tilføj.
    • Hvis du ikke vil tilføje tilbehøret: Tryk på Nej tak.
  2. Hvis du går glip af notifikationen, kan du følge vejledningen nedenfor for at tilføje et tidligere forbundet tilbehør.
  3. Find din enhed.

Trackertags

Du kan bruge trackertags til at hjælpe dig med at holde styr på og finde genstande, du har mistet, f.eks. nøgler, bagage, cykler m.m. Du bør ikke bruge trackertags til at tracke kæledyr eller finde stjålne genstande. Acceptabel brug af trackertags.

Tilføj tidligere forbundne høretelefoner
  1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Forbundne enheder.
  3. Vælg enheden.
  4. Tryk på Find, når der ikke er forbindelse og derefter Tilføj.
Tip! Du kan til enhver tid fjerne tilbehør fra Find min enhed. Fjern tilbehør fra Find min enhed.