S'ha proporcionat una adreça electrònica incorrecta

Si heu proporcionat una adreça electrònica vàlida però incorrecta en inscriure-us per obtenir un compte de Google, podeu canviar-la. No obstant això, els passos següents només funcionaran si no utilitzeu Gmail amb el vostre compte.

Si utilitzeu Gmail amb el vostre compte, no podreu canviar el nom d'usuari que vau seleccionar en inscriure-us, però podeu crear un compte nou per obtenir el nom d'usuari que vulgueu.

Si no utilitzeu Gmail amb el compte, podeu seguir aquests passos per canviar l'adreça electrònica que feu servir per iniciar la sessió.

1. Visiteu la pàgina d'inici de Comptes de Google.
  2. Introduïu el nom d'usuari (l'adreça electrònica incorrecta original) i la contrasenya i feu clic a Inicieu la sessió.
  3. Si apareix un missatge en què se us demana que verifiqueu el compte, podeu ometre aquest pas si feu clic a la icona d'opcions icona d'opcions de la part superior de la pàgina i seleccioneu Configuració del compte al menú desplegable.
  4. Feu clic a Edita, al costat d'Adreces electròniques.
  5. Introduïu l'adreça electrònica correcta i la contrasenya actual.
  6. Feu clic a Desa.
  7. Quan rebeu un missatge de verificació a l'adreça electrònica correcta, feu clic a l'enllaç de verificació per completar el canvi.
Si heu oblidat la contrasenya, visiteu la nostra pàgina d'assistència per a contrasenyes.