Rensa cacheminne och cookies

Cookies är filer som skapats av webbplatser som du har besökt. Webbläsarens cacheminne hjälper sidor att läsas in snabbare, vilket gör det enklare för dig att surfa på webben.

När du rensar webbläsarens cacheminne och cookies raderas webbplatsinställningar (som användarnamn och lösenord) och vissa webbplatser kan uppfattas som lite långsammare eftersom alla bilder måste läsas in igen.

Rensa cache-minne och cookies

Google Chrome

Andra webbläsare

Läs och följ anvisningarna som följer med webbläsaren:

Tips

Om webbsidor inte visas korrekt kan du testa att använda webbläsarens inkognito-läge eller läget för privat surfning för att kontrollera om problemet beror på något annat än cacheminne eller cookies.

På Google använder vi cookies för att förbättra kvaliteten hos våra tjänster. Läs vår sekretesspolicy om du vill veta mer om cookies.