Gör den nya säkerhetskontrollen. Öka Google-kontots säkerhet på två minuter.

Rensa cacheminnet och ta bort cookies

Tack vare cookies och webbläsarens cacheminne blir det enklare att surfa på webben. Cookies är filer som skapas av webbplatser du besöker, och webbläsarens cacheminne gör att sidor läses in snabbare.

När du rensar webbläsarens cacheminne och cookies raderas inställningar i webbläsaren (till exempel användarnamn och lösenord) och vissa webbplatser kan bli lite långsammare eftersom alla bilder måste läsas in igen.

I Google Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer i webbläsarens verktygsfält och sedan Fler verktyg och sedan Rensa webbinformation.
  3. Klicka på kryssrutorna Cookies och andra webbplatsdata och Cachelagrade bilder och filer i rutan Rensa webbinformation.
  4. Välj hur mycket data som ska tas bort på menyn högst upp. Om du vill radera allt väljer du tidens början.
  5. Klicka på Rensa webbinformation.

I andra webbläsare

Läs anvisningarna för respektive webbläsare:

Tips

Om webbsidor inte visas korrekt kan du kontrollera om problemet beror på något annat än webbläsarens cacheminne eller cookies genom att använda inkognitoläget eller webbläsarens privata surfläge.

På Google använder vi cookies för att förbättra kvaliteten på våra tjänster. I vår sekretesspolicy finns mer information om cookies.