Cachegeheugen wissen en cookies verwijderen

Met cookies (bestanden die worden gemaakt door websites die u heeft bezocht) en het cachegeheugen van uw browser (dat ervoor zorgt dat pagina's sneller worden geladen) kunt u gemakkelijker browsen op internet.

Als u het cachegeheugen van uw browser wist en de cookies verwijdert, worden website-instellingen (zoals gebruikersnamen en wachtwoorden) verwijderd en kunnen sommige sites wat langzamer zijn, omdat alle afbeeldingen opnieuw moeten worden geladen.

Cachegeheugen wissen en cookies verwijderen

Google Chrome
  1. Selecteer het Chrome-menu Chrome menu op uw browserwerkbalk.
  2. Selecteer Meer hulpprogramma's.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen.
  4. Selecteer Cookies en andere site- en plug-ingegevens en Gecachte afbeeldingen en bestanden in het vak dat wordt weergegeven.
  5. Selecteer het eerste gebruik in het menuvak bovenaan om alles te verwijderen.
  6. Selecteer Browsegegevens wissen.
Andere browsers
Bekijk en volg de instructies van de browserontwikkelaar:

Tip: Als webpagina's niet correct worden weergegeven, kunt u de incognito- of privénavigatiemodus van uw browser te gebruiken om te kijken of het probleem door iets anders dan het cachegeheugen of de cookies wordt veroorzaakt.

Bij Google gebruiken we cookies om de kwaliteit van onze service te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over cookies.