Cachegeheugen wissen en cookies verwijderen

Cachegeheugen en cookies wissen

Google Chrome
Raadpleeg de instructies in het Helpcentrum van Google Chrome.

Window Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari of Opera
Bekijk en volg de instructies van uw browser:

Details en alternatieven

Effect van het wissen van het cachegeheugen en verwijderen van uw cookies: houd er rekening mee dat als u het cachegeheugen wist en uw cookies verwijdert, al uw instellingen voor websites worden gewist. Hier volgen enkele voorbeelden:
  • Als u sites uw gebruikersnaam en wachtwoord laat onthouden, worden deze uit het geheugen van de browser verwijderd wanneer u het cachegeheugen en de cookies wist, en moet u de gegevens weer handmatig opgeven.
  • Websites worden mogelijk iets trager geladen omdat de afbeeldingen en inhoud volledig opnieuw moeten worden geladen.

Aanbevolen eerste stap: als er problemen optreden met de weergave van webpagina's in uw browser, raden we u aan eerst de incognito- of privénavigatiemodus van uw browser te gebruiken om te kijken of het probleem door iets anders dan het cachegeheugen of de cookies wordt veroorzaakt.

Als u vanaf het inlogvak bent omgeleid, negeert u deze aanbeveling en volgt u de instructies in het bovenstaande gedeelte.