Cachegeheugen wissen en cookies verwijderen

Met cookies (bestanden die worden gemaakt door websites die u heeft bezocht) en het cachegeheugen van uw browser (dat ervoor zorgt dat pagina's sneller worden geladen) kunt u gemakkelijker browsen op internet.

Als u het cachegeheugen van uw browser wist en de cookies verwijdert, worden website-instellingen (zoals gebruikersnamen en wachtwoorden) verwijderd en kunnen sommige sites wat langzamer zijn, omdat alle afbeeldingen opnieuw moeten worden geladen.

In Google Chrome

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik op de browserwerkbalk op Meer Meer en vervolgens Meer hulpprogramma's en vervolgens Browsegegevens wissen.
  3. Vink in het vak 'Browsegegevens wissen' de selectievakjes voor Cookies en sitegegevens en Gecachte afbeeldingen en bestanden aan.
  4. Gebruik het menu bovenaan om de hoeveelheid gegevens te selecteren die u wilt verwijderen. Kies het eerste gebruik om alles te verwijderen.
  5. Klik op Browsegegevens wissen.

In andere browsers

Bekijk en volg de instructies van de browserontwikkelaar:

Tip

Als webpagina's niet correct worden weergegeven, kunt u de incognito- of privénavigatiemodus van uw browser gebruiken om na te gaan of het probleem door iets anders dan het cachegeheugen of cookies wordt veroorzaakt.

Google gebruikt cookies om de kwaliteit van onze service te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over cookies.

hc_author_accounts

Nick is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe hij de pagina kan verbeteren.