Välimuistin ja evästeiden poistaminen

Kun käytät Chromea tai jotakin muuta selainta, se tallentaa joitakin sivustojen tietoja välimuistiin ja evästeisiin. Poistamalla tiedot voit korjata tiettyjä ongelmia, esimerkiksi sivustojen lataus- tai muotoiluongelmia.

Chrome-sovelluksessa

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Historia ja sitten Poista selaustiedot.
  4. Varmista, että Evästeet, sivuston tiedot- ja Välimuistiin tallennetut kuvat ja tiedostot ‑kohdissa on valintamerkki.
  5. Valitse Poista selaustiedot.

Lue lisää Chromen muiden evästeasetusten muokkaamisesta.

Muissa selainsovelluksissa

Jos käytät Safaria, Firefoxia tai jotakin toista selainta, katso ohjeet sen tukisivustolta.

Mitä tapahtuu, kun tiedot on poistettu

Kun välimuisti ja evästeet on poistettu:

• Jotkin sivustojen asetukset tyhjennetään. Jos esimerkiksi olit kirjautuneena sisään, sinun on kirjauduttava uudelleen sisään.
  • Osa sivustoista voi toimia hitaammin, koska kuvia ja muuta sisältöä täytyy ladata uudelleen.

Miten välimuisti ja evästeet toimivat

• Evästeet ovat käyttämiesi sivustojen luomia tiedostoja. Ne parantavat käyttökokemustasi tallentamalla selailutietoja.
  • Välimuistiin tallennetaan kuvia ja muita sivujen osia, jotta sivu voidaan avata nopeammin seuraavalla käyttökerralla.