Välimuistin ja evästeiden poistaminen

Kun käytät Chromea tai jotakin muuta selainta, se tallentaa joitakin sivustojen tietoja välimuistiin ja evästeisiin. Poistamalla tiedot voit korjata tiettyjä ongelmia, esimerkiksi sivustojen lataus- tai muotoiluongelmia.

Ennen välimuistin ja evästeiden tyhjentämistä

Kun tyhjennät välimuistin ja evästeet, selain saattaa kirjata sinut ulos Google-tililtäsi. Varmista, että pääset takaisin tilillesi, päivittämällä palauttamisen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Chrome-sovelluksessa

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Poista selausdata.
  3. Valitse poistettavat tietotyypit.
  4. Valitse Poista selausdata.
  5. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Lue lisää Chromen muiden evästeasetusten muokkaamisesta.

Muissa selainsovelluksissa

Jos käytät Safaria, Firefoxia tai jotakin toista selainta, katso ohjeet sen tukisivustolta.

Mitä tapahtuu, kun tiedot on poistettu

Kun välimuisti ja evästeet on poistettu:

• Jotkin sivustojen asetukset tyhjennetään. Jos esimerkiksi olit kirjautuneena sisään, sinun on kirjauduttava uudelleen sisään.
  • Osa sivustoista voi toimia hitaammin, koska kuvia ja muuta sisältöä täytyy ladata uudelleen.

Miten välimuisti ja evästeet toimivat

• Evästeet ovat käyttämiesi sivustojen luomia tiedostoja. Ne parantavat käyttökokemustasi tallentamalla selailutietoja.
  • Välimuistiin tallennetaan kuvia ja muita sivujen osia, jotta sivu voidaan avata nopeammin seuraavalla käyttökerralla.