Välimuistin tyhjentäminen ja evästeiden poistaminen

Google Chrome
Lue ohjeet Google Chromen ohjekeskuksesta.

Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari tai Opera
Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin:

Tietoja ja vaihtoehtoja

Välimuistin tyhjentämisen ja evästeiden poistamisen vaikutus: Muista, että välimuistin ja evästeiden tyhjentäminen poistaa asetuksesi verkkosivustoista. Tässä esimerkkejä:
  • Jos olet asettanut sivustot muistamaan käyttäjänimesi ja salasanasi, tiedot poistetaan selaimen muistista tyhjentäessäsi välimuistin ja evästeet. Sinun täytyy kirjautua näihin sivustoihin uudelleen.
  • Sivustot voivat latautua hieman hitaammin, koska kaikki kuvat ja sisältö ladataan alusta alkaen.

Tee tämä ensin: jos verkkosivut näkyvät selaimessasi väärin, suosittelemme ensin tarkistamaan selaimen incognito- tai yksityisen selaustilan avulla, aiheuttaako ongelman jokin muu ominaisuus kuin välimuisti tai evästeet.

Jos sinut ohjattiin tälle sivulle kirjautumisruudusta, älä noudata tätä suositusta, vaan seuraa yllä olevan osion ohjeita.