Välimuistin tyhjentäminen ja evästeiden poistaminen

Evästeet eli käyttämiesi verkkosivustojen luomat tiedostot ja sivujen latautumista nopeuttava selaimen välimuisti tekevät internetin käytöstä helpompaa.

Kun tyhjennät selaimen välimuistin ja evästeet, verkkosivuston asetukset (kuten käyttäjänimet ja salasanat) poistetaan. Jotkin sivustot saattavat vaikuttaa hitaammilta, sillä kaikki kuvat on ladattava uudelleen.

Välimuistin tyhjentäminen ja evästeiden poistaminen

Google Chrome

1. Avaa Chrome.
  2. Valitse selaimen työkalupalkista Lisää Lisää ja sitten Lisää työkaluja ja sitten Poista selaustiedot.
  3. Valitse Poista selaustiedot ‑ikkunasta Evästeet ja muut sivuston ja laajennuksien tiedot- sekä Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot ‑valintaruudut.
  4. Valitse yläreunan valikosta, miltä ajanjaksolta haluat poistaa tiedot. Valitse kaikki, jos haluat poistaa kaikki tiedot.
  5. Valitse Poista selaustiedot.

Muut selaimet

Tarkista selainkohtaiset ohjeet ja noudata niitä:

Vinkki

Jos verkkosivut eivät näy oikein, voit kokeilla selaimen käyttämistä incognito- tai yksityinen selaaminen ‑tilassa. Näin näet, johtuuko ongelma jostain muusta kuin välimuistista tai evästeistä.

Google käyttää evästeitä palvelun laadun parantamiseen. Saat lisätietoja evästeistä tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.