Välimuistin tyhjentäminen ja evästeiden poistaminen

Evästeet, eli käyttämiesi verkkosivustojen luomat tiedostot, ja selaimesi välimuisti, jonka avulla sivut latautuvat nopeammin, helpottavat verkon selaamista.

Selaimen välimuistin tyhjentäminen ja evästeiden poistaminen tarkoittaa sitä, että verkkosivuston asetukset (kuten käyttäjänimet ja salasanat) poistetaan. Tällöin jotkin sivustot voivat toimia hieman hitaammin, koska kaikki kuvat ladataan uudelleen.

Google Chromella

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse selaimen yläpalkissa Lisää Lisää ja sitten Lisää työkaluja ja sitten Poista selaustiedot.
  3. Valitse Poista selaustiedot ‑ikkunassa Evästeet ja muut sivustotiedot ja Välimuistiin tallennetut kuvat ja tiedostot.
  4. Valitse poistettavien tietojen määrä ikkunan yläosassa olevassa valikossa. Poista kaikki tiedot valitsemalla kaikki.
  5. Valitse Poista selaustiedot.

Muilla selaimilla

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin:

Vinkki

Jos verkkosivut näkyvät väärin, tarkista selaimen incognito-tilan tai yksityisen selaustilan avulla, aiheuttaako ongelman jokin muu ominaisuus kuin välimuisti tai evästeet.

Google käyttää evästeitä palvelun laadun parantamiseen. Lisätietoja evästeistä on tietosuojakäytännössä.